door webmaster | jul 21, 2018 | Gebak, Bakkerij
Aardbeientaart met witte chocolade en balsamicosiroop ...is een ware tractatie op feestjes Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ 8 pers | 90 min kooktijd – 110 min totaal | 24Kitchen, chef: Rudolp van Veen Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Harde Wenerdeeg Balsamicosiroop...
door webmaster | mrt 25, 2018 | Gebak, Bakkerij
Lemon-cheese-cupcakes Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ 12 a 14 stuks | in totaal 60 min | 24Kitchen; Chef: Rudolph van Veen Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Lemoncake 200 g zachte boter 200 g suiker 1 el vanillesuiker 3 eieren 5 limoen 200 g bloem 2 tl bakpoeder 1...
door webmaster | mrt 1, 2018 | Gebak, Bakkerij
Havermout-cranberry-koekjes Omschrijving | Bakkerij/ klein gebak/ 12 a 24 stuks | ongeveer 20 min | 24Kitchen, Chef: Rudolph van Veen Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 60 g boter 100 g suiker 100 g bruine basterdsuiker 2 eieren 1 vanillestokje 120 g bloem 130 g...
door webmaster | nov 28, 2017 | Broden, Bakkerij
Gevlochten suikerbrood Ter informatie Dit vlechtbrood met kaneel en rozijnen gezien op TV en is van Martha Stewart.Hier en daar heb ik mijn eigen aanpassingen bijgesteld in het recept, voor ons gezin was het een succes.Oorspronkelijk waren alle hoeveelheden bedoeld...
door webmaster | nov 26, 2017 | Broden, Bakkerij
Zoete notenbroodjes Omschrijving | brood/ goed voor ongeveer 20 broodjes | ongeveer half uurtje | 2017.11.07 – Colruyt inspiratiefolder; voor de kleinsten Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1 onbehandelde sinaasappel (bio) 175 g boter (op kamertemperatuur) 1 dl melk...
door webmaster | nov 20, 2017 | Desserts, Gebak, Bakkerij
Clafoutis van blauwe druiven met vanille-ijs Omschrijving | Dessert/ gebak/ 4 pers | een klein uurtje | 2017.08.23 – Colruyt inspiratiefolder; Koken met 5 ingrediënten Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 bollen vanille-ijs 500 g blauwe druiven (zonder pit) 2 dl melk...