door webmaster | dec 6, 2020 | Gebak, Bakkerij
Madeleines Omschrijving | voor ong 24 koekjes | ongeveer 20 min | FoodKerstSpecial magazine 2020 Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 150 gr Boter, plus wat extra om in te vetten 1 citroen 1 vanillestokje 150 gr patentbloem, plus wat extra om te bestuiven 2 eieren 100...
door webmaster | nov 29, 2020 | Gebak, Bakkerij
Slagroomtaart/ Moskovisch beslag/ biscuitdeeg Omschrijving | slagroomtaart/ 8 a 10 pers | ongeveer 1 uur | familierecept Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Bakblik van 24 cm Ø OF: per ei OF: omrekenen bakvorm 6 eieren 175 gr witte basterdsuiker 1 z. vanillesuiker...
door webmaster | nov 29, 2020 | Gebak, Bakkerij
Speculaasfiguren, sint, piet, molentjes... Omschrijving | voor deze verhouding maak je 12 pietjes | deeg maken 10 min, min 1 u in de koelkast laten rusten, liefst een nacht, bakken 16 min | veel gevonden en uiteindelijk mijn eigen samenstelling gemaakt (met succes)...
door webmaster | nov 26, 2020 | Gebak, Bakkerij
Gember-havermout-koekjes Omschrijving | Bakkerij/ klein gebak/ goed voor ± 24 koekjes | 5 min beslag en 20 min bakken | 24Kitchen, Mary Berry, gezien en overgenomen van tv Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 150 gr roomboter 1 el maple sirop 175 gr kristalsuiker 100...
door webmaster | okt 8, 2020 | Bakkerij, Gebak
Fiësta cake Omschrijving | bakkerij/ cake/ goed voor 20 a 24 stuks | 55 min | 24Kitchen, Rudolph’s Bakery, seizoen 6, aflevering 30 Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Voor de cake 400 g suiker 320 g bloem 12 g bakpoeder 4 gr kurkuma 4 g zout 4 g kaneelpoeder...
door webmaster | aug 20, 2020 | Gebak, Bakkerij
Parijse aardbeien-vanilletaart Omschrijving | bakkerij/ gebak/ 10 pers | ongeveer 1 uur | 24Kitchen; chef: Rudolp van Veen Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Bodem 250 g boter op kamertemperatuur 100 g suiker 3 eieren 160 g gemalen amandelen 1 tl bitter...