door webmaster | jul 11, 2021 | Gebak, Bakkerij
Eclairs, soezen : Pàte a Choux Martha Steward geeft haar recepten niet vrij op de site van 24Kitchen. De uitzending heb ik opgenomen en stap voor stap zelf uitgewerkt. Hoop dat het voor de liefhebbers duidelijk werd weergegeven. Deze zijn gevuld met banketbakkersroom,...
door webmaster | jul 11, 2021 | Gebak, Bakkerij
Tarte Maison (feestelijke soezen) Gezien op 24Kitchen, chef Wim Balieu. Zijn recepten zijn niet terug te vinden. Deze aflevering opgenomen en zelf uitgewerkt tot dit recept. Zelf gemaakt met goed succes Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ goed voor 6 gebakjses | Tijd: ± 1...
door webmaster | jun 22, 2021 | Bakkerij, Desserts
Witte Chocolade-Munt-Cheesecake (5) Omschrijving | Dessert/6 pers | ongeveer 35 min | Philadelphiafoldertje, data onbekend Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Bodem 60 g koekjes naar eigen keuze, bijvoorbeeld petit beurre 25 g geroosterde amandelen 25 g gesmolten...
door webmaster | mei 9, 2021 | Gebak, Bakkerij
Japanse Cheesecake met een krokante bodem en frambozentopping Omschrijving | bakkerij/ gebak/ 8 a 12 porties | voorbereiding ± 10 min / bakken; 1:15u / 30 min laten rusten in de oven en 30 min afkoelen in de koelkast | gezien op faceboek & aanvulling van mijzelf....
door webmaster | apr 3, 2021 | Broden, Bakkerij
Italiaans breekbrood, een andere versie, maar wel zo lekker... Omschrijving | bakkerij/ broden/ goed voor ruim 8 a 10 pers | deeg 20 min/ 2 x 40 a 45 min rijzen/ bakken 15 min | gevonden op internet en een beetje van mijzelf Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 400...
door webmaster | apr 3, 2021 | Broden, Bakkerij, Brunch/ lunch
Feestelijk Paasbroodjes, vooral voor kinderen Omschrijving Bakkerij/ broden/ Pasen/ 4 haasjes (4 pers) Tijd: 25 u in totaal Bron: 24Kithcen/ Rudolph van Veen Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Deeg 250g bloem 100ml volle melk 7g gedroogde gist 20g witte basterd...