door webmaster | dec 4, 2014 | Hoofdgerechten, Vis, Warme voorgerechten, Voorgerechten
Geflambeerde kreeft met pastis en fijne groentjes Omschrijving | Voorgerecht, warm | 4 pers | ongeveer 35 min | 2014.12.03 – Colruyt Inspiratiefolder. Feestelijke recepten, van aperitief tot dessert Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 2 gekookte kreeften (diepvries)...
door webmaster | dec 1, 2014 | Koude voorgerechten, Voorgerechten
Zalmcannelloni gevuld met ricotta en grijze garnalen Omschrijving | Voorgerecht, koud | 4 pers | ongeveer 20 min | 2014.12.03 – Colruyt Inspiratiefolder. Feestelijke recepten, van aperitief tot dessert Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 8 sneetjes gerookte zalm 125 g...
door webmaster | nov 3, 2014 | Koude voorgerechten, Voorgerechten
Aspergeslaatje met gerookte zalm en zachtgekookt eitje Omschrijving | Voorgerecht, koud | 4 pers | 35 min | 2014.04.09 – Colruyt inspiratiefolder, Heerlijke menu’s voor Pasen Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 5 sneetjes gerookte zalm 100 g erwten (diepvries) 1...
door webmaster | mei 11, 2014 | Warme voorgerechten, Voorgerechten
Brickdeegpakketje met rauwe ham en asperges Omschrijving | Voorgerecht, warm | 4 pers | 35 min | 2013.04.10 – Colruyt inspiratiefolder, een geslaagd feest Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 sneden rauwe Culatello-ham 500 gr witte asperges 1 bakje tuinkers 1 bosje...
door webmaster | mei 3, 2014 | Koude voorgerechten, Salades
Aspergesalade Omschrijving | Voorgerecht, koud | salades | 4 pers | ongeveer 15 min | mei 2014, informatiekaartje Lidl Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 750 gr asperges 200 gr gerookte zalm 250 gr krielaardappeltjes 25 gr boter 2 tomaten rucola sap van ½ citroen 3...
door webmaster | apr 27, 2014 | Warme voorgerechten, Voorgerechten
Hollandse garnaalkroketten Omschrijving | Voorgerecht, warm | 12 kroketten | ongeveer anderhalf uur | Delicious magazine 2011 Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Voor de bouillon 1 kg visafval (liefst kop en graat van witvis en de schalen van de kreeft, vraag de...