door webmaster | mei 17, 2015 | Warme voorgerechten, Voorgerechten
Staartvis met forelmousse en erwtenpuree met salie Omschrijving | Voorgerecht, warm | 4 pers | 35 min | 2014.12.17 Colruyt inspiratiefolder. Geslaagde feesten Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 125 gerookte forelfilets 2 staartvisfilets (diepvries) 400 g erwten...
door webmaster | apr 23, 2015 | Brunch/ lunch, Koude voorgerechten, Voorgerechten
Pastinaak met honingdressing Omschrijving | Voorgerecht, koud | lunch | 4 pers | minder dan 30 min | 2014.09.24 – Colruyt Inspiratiefolder. Wereldse smaken Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 2 Atlantische zalmfilets 1 pastinaak 1 gestoomde rode biet 1 plantje dille...
door webmaster | mrt 1, 2015 | Koude voorgerechten, Voorgerechten
Carpaccio van tomaat met garnaal-avocadosalsa Omschrijving | Voorgerecht, koud | 4 pers | minder dan 30 min | 2014.07.30 – Colruyt inspiratiefolder. Zomers Lunchen, fris, licht en lekker Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 2 tomaten (uit volle grond) 1 avocado 50...
door webmaster | feb 15, 2015 | Warme voorgerechten, Voorgerechten
Vispannetje met asperges en pancetta crumble Omschrijving | Voorgerecht, warm | 4 pers | minder dan 60 min | 2014.04.23 – Colruyt inspiratiefolder; een geslaagd feest Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 400 g koolvishaasje (diepvries) 500 g witte asperges 1 el....
door webmaster | dec 19, 2014 | Warme voorgerechten, Voorgerechten
Vispannetje van Piet Omschrijving | Voorgerecht, warm | 4 pers | ongeveer 20 a 25 min | VTM koken, recept van Piet Huysentruyt Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 3 eigelen 1 dl room 150 gr champignon 150 gr zeevruchten 150 gr garnalen gemalen kaas witte wijn...
door webmaster | dec 4, 2014 | Voorgerechten, Warme voorgerechten
St. Jakobsnoten met verfijnde broccolicrème en krokante speksnippers Omschrijving | Voorgerecht, warm | 4 pers | ongeveer 35 min | 2014.12.03 – Colruyt Inspiratiefolder. Feestelijke recepten, van aperitief tot dessert Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 12...