door webmaster | apr 25, 2014 | Wild, Hoofdgerechten
Reemedaillon Reemedaillon met whiskysaus Omschrijving | Hoofdgerecht/ wild/ 4 pers | minder dan 30 min. | 2013.10.23 – Colruyt inspiratiefolder, wild voor iedereen Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 ree medaillons 500 g bospaddenstoelen 4 stronken witloof 4 takjes...
door webmaster | apr 25, 2014 | Hoofdgerechten, Wild
Hindegebraad in notenkorstje Omschrijving | Hoofdgerecht/ wild/ 4 pers | meer dan 60 min. | 2013.10.23 – Colruyt inspiratiefolder, wild voor iedereen Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 800 g hindegebraad (diepvries) 150 g chorizo ) 0.5 groene kool 4 dikke aardappelen...
door webmaster | apr 25, 2014 | Wild, Hoofdgerechten
Hertenkalfsgebraad Hertenkalfsgebraad met spruitjes en portosaus Omschrijving | Hoofdgerecht/ wild/ 4 pers | minder dan 40 min | 2014.12.03 – Colruyt Inspiratiefolder. Feestelijke recepten, van aperitief tot dessert Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 600 g hertenkalf...
door webmaster | apr 25, 2014 | Hoofdgerechten, Wild
Everzwijnengebraad Everzwijnengebraad in rode wijn met groentepasta Omschrijving | Hoofdgerecht/ wild/ 4 pers | minder dan 60 min. | 2013.10.23 – Colruyt inspiratiefolder, wild voor iedereen Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 850 g everzwijnengebraad 800...
door webmaster | apr 25, 2014 | Wild
Konijnstoofpotje... Stoofpotje van konijn met pastinaak en wortel Omschrijving | Hoofdgerecht/ wild/ 4 pers | 20 min + 80 min sudderen | 2013.10.23 – Colruyt inspiratiefolder, wild voor iedereen Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1 konijn 400 g pastinaak 400...