door webmaster | okt 19, 2015 | Wild, Hoofdgerechten
Konijnenbout met bier In bier gestoofde konijnenbout Omschrijving | Hoofdgerecht/ Wild/ 4 pers | ± 2:15 uur | 2015.10.08 – Lidl reclamefolder, Herfst Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1 dl olijfolie 4 konijnenbouten 1 teentje knoflook ½ ui 1 el tomatenpuree 2 flesje...
door webmaster | okt 19, 2015 | Gevogelte, Hoofdgerechten, Wild
Gelakte eend met gemarineerde groenten Omschrijving | Hoofdgerecht/ feestelijk/ 4 pers | 1 u en 20 min | 2015.10.08 – Lidl reclamefolder, herfst Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1 Barberie eend (ontdooid) 1 ui 1 teentje knoflook 4 el olijfolie 50 ml ketjap 1,5 el...
door webmaster | okt 18, 2015 | Hoofdgerechten, Wild
Gekruid wild zwijn... Gekruid wild zwijn met tomaten-zuurkool Omschrijving | Hoofdgerecht/ wild/ 4 pers | ± 45 min | 2015.10.08 – Lidl reclamefolder, Herfst Uitgelichte afbeelding Ingrediënten ± 10 middelgrote aardappelen (iets kruimig) 6 el olijfolie 2 uien 2...
door webmaster | mei 25, 2015 | Hoofdgerechten, Wild
Hazenrugfilet Hazenrugfilet met venkel en appel in mosterdsaus Omschrijving | Hoofdgerecht/ wild/ 4 pers | ± 30 min | 2014.12.17 – Colruyt inspiratiefolder. Geslaagde feesten Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 hazenrugfilets (diepvries) 2 venkelknollen 2 appelen 1...
door webmaster | mei 25, 2015 | Hoofdgerechten, Wild
Everzwijn medaillon Everzwijn medaillon met rodewijnsaus en Provencaalse groentjes Omschrijving | Hoofdgerecht/ Wild/ 4 pers | 20 min + 2 uur marineren en 30 min bereiden | 2014.12.17 – Colruyt inspiratiefolder. Geslaagde feesten Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4...
door webmaster | apr 26, 2015 | Hoofdgerechten, Wild
Konijn in biersaus... Konijn in biersaus met gekaramelliseerde groenten Omschrijving | Hoofdgerecht/ Wild/ 4 pers | ruim 60 min | 2014.10.08 – Colruyt inspiratiefolder. Wereldse smaken Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1 konijn in stukken verdeeld 500 g blonde...