door webmaster | feb 15, 2015 | Vis, Hoofdgerechten
Gebakken zalm met linguine in romige doperwtjessaus Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | ± 30 min | 2014.04.23 – Colruyt inspiratiefolder: een geslaagd feest Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 Atlantische zalmhaasjes (diepvries) 500 g erwten (diepvries) 50 g...
door webmaster | feb 15, 2015 | Vis, Hoofdgerechten
Kabeljauwhaasje met broccoliroosjes Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | ± 35 min | 2015.02.11 – Okay reclamefolder; Lekker thuis Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 kabeljauwhaasjes 200 gr gerookte spekreepjes 400 gr broccoliroosjes 2 cm gember 850 gr...
door webmaster | feb 2, 2015 | Vis, Pasta's, Hoofdgerechten
Tagliatelle zalm en pastinaak Omschrijving | | Hoofdgerecht/ 4 pers | 10 min voorber., 20 min bereiding, 10 min oven, | 2015.01.02 Okay reclamefolder, Smakelijk 2015 Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 zalmfilets 4 sneetjes pancetta 500 gr pastinaak 2 takjes verse...
door webmaster | jan 30, 2015 | Vis, Hoofdgerechten
Kabeljauw uit de oven Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | 2 x 25 min | 2015.01.28 – Okay folder, Voordeel Festival Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 kabeljauwhaasjes 1 paprikamengsel ½ plantje basilicum 1 teentje knoflook 100 gr geraspte kaas 2 dl room 1 el...
door webmaster | dec 4, 2014 | Vis, Hoofdgerechten
Kabeljauwhaasje met crème van aardpeer en kervelcoulis Omschrijving | Hoofdgerecht/ feestelijk/ 4 pers | ± 60 min | 2014.12.03 – Colruyt Inspiratiefolder. Feestelijke recepten, van aperitief tot dessert Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 kabeljauwhaasjes...
door webmaster | dec 4, 2014 | Vis, Warme voorgerechten, Voorgerechten, Hoofdgerechten
Geflambeerde kreeft met pastis en fijne groentjes Omschrijving | Voorgerecht, warm | 4 pers | ongeveer 35 min | 2014.12.03 – Colruyt Inspiratiefolder. Feestelijke recepten, van aperitief tot dessert Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 2 gekookte kreeften (diepvries)...