Gepaneerde roodbaars

Gepaneerde roodbaars

Gepaneerde roodbaars met gestoofde paprika Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | ± 35 min | 2015.05.06 – Okay reclame folder, Snel, goedkoop en makkelijk Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 roodbaarshaasjes 3 paprika’s (3 kleuren) 2 teentjes knoflook 1 ui 2 el...
Noordzeetong

Noordzeetong

Noordzeetong met bieslookdressing en waterkerspuree Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | 45 min | 2014.09.24 – Colruyt inspiratiefolder. Wereldse smaken Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 Noordzee tongen   125 g Noordzee garnalen   2 bosjes waterkers 1 citroen 0.5...
Vis met venkelroomsaus

Vis met venkelroomsaus

Gepaneerde vis met venkelroomsaus Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | minder dan 30 min | 2014.09.10 – Colruyt inspiratiefolder. Variatie voor elke dag Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 kabeljauwburgers 3 venkelknollen 0.25 plantje bieslook (vers) 2 sjalotten 1...
Visfilet tomaten-witloof

Visfilet tomaten-witloof

Visfilet met zuiderse tomatensaus en witloofstoemp Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | minder dan 30 min | 2014.10.09 – Colruyt inspiratiefolder. Makkelijke variatie voor elke dag. Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 Pangasius filets (diepvries) 5 stronken witloof...
Kabeljauwhaasje prei & dille

Kabeljauwhaasje prei & dille

Kabeljauwhaasje met prei en dille Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | ± 25 min | 2015.03.11 – Okay reclamefolder, Vis en gevogelte; altijd een topper! Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 600 gr IJslands kabeljauwhaasje 100 gr grijze garnalen 4 preiwitten ½ citroen 1...
Zalm op de plancha …

Zalm op de plancha …

Zalm op de plancha met oven geroosterde groenten Omschrijving | Hoofdgerecht/ BBQ/ 4 pers | meer dan 60  min | 2014.07.16 – Colruyt inspiratiefolder; Barbecue, elke keer anders Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 Atlantische zalmfilets (diepvries) 2 courgettes 1...