Gegrilde tonijnsteak …

Gegrilde tonijnsteak …

Gegrilde tonijnsteak met spinaziepasta Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | ± 25 min | 2014.11.05 – Okay folder. Vis op het menu Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 tonijnsteaks 800 gr spinazie 2 teentjes knoflook 2 dl lichte room 50 gr geraspte Parmezaan 400 gr...
Waterzooi met witbier

Waterzooi met witbier

Waterzooi van vis met witbier Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | ± 25 min | 2014.11.05 Okay folder. Vis op het menu Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 500 gr zalmhaasje 500 gr roodbaars haasje 1 zakje kervel 800 gr broccoli mix 1/2 citroen 3 el boter 2 eidooiers 1...
Heilbot & groente linguine

Heilbot & groente linguine

Heilbot met olijven en zuiderse groente linguine Omschrijving | | Hoofdgerecht/ pasta/ 4 pers | minder dan 60 min | 2014.04.09 – Colruyt inspiratiefolder, Heerlijke menu’s voor Pasen Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 Groenlandse heilbotfilets (diepvries) 8...
Zeevruchtenlasagne …

Zeevruchtenlasagne …

Zeevruchtenlasagne met paprikacoulis Omschrijving | |Hoofdgerecht/ 4 pers | minder dan 60 min | 2014.03.26 – Colruyt inspiratiefolder, Alle smaken van Italië Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 500 g frutti di mare (diepvries) 1 courgette 0.5 plantje basilicum 1 ui 2...
Kabeljauw tapenadekorstje

Kabeljauw tapenadekorstje

Kabeljauw tapenadekorstje Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | ± 30 min | 2014.09.24 – Okay informatiefolder, diepvries op het menu Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 kabeljauwfilets peper en zout 4 sneetjes oud brood 150g tapenade naar keuze pistachenoten...
Zalmhaasje gembersaus

Zalmhaasje gembersaus

Zalmhaasje met een balsamico-gembersaus Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | ± 10  min | 2014.09.24 – Okay informatiefolder Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 zalmhaasjes peper en zout 2 el lente uitjes 4 el balsamico azijn 1 el gembersnippers 1 teentje knoflook 1...