door webmaster | dec 29, 2016 | Groenten, Vis, Hoofdgerechten
Gestoofde venkel met zalm Omschrijving | |Hoofdgerecht/ 4 pers | 2 x 10 min en 30 min afwerking | 2016.11.02 – Okay reclamefolder. De zee op je bord Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 stuks Atlantische zalmfilet 800 gr aardappelpuree 3 venkelknollen 1/2 plantje...
door webmaster | dec 25, 2016 | Vis, Hoofdgerechten
Staartvis garnalensaus Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | ± 25 min | 2016.12.14 – Colruyt inspiratiefolder, Smaakvolle en verfijnde eindejaarsfeesten Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 staartvisfilets (diepvries) 600 g aardappelsparretjes (diepvries, of...
door webmaster | dec 4, 2016 | Hoofdgerechten, Vis
Gebakken tarbot met zeekraal en saffraansaus Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | 2 x 15 min | 2016.11.30 – Colruyt inspiratiefolder. Schitteren aan de feesttafel Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 tarbotfilets (diepvries) 600 g Pomme Duchesse 400 g zeekraal 3 el....
door webmaster | dec 4, 2016 | Vis, Hoofdgerechten
Gegratineerd vispannetje met langoustines en fijne groenten Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | voorbereiding 20 min + bereiding 10 + 25 min | 2016.11.30 – Colruyt inspiratiefolder. Schitteren aan de feesttafel Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1 kg langoustines...
door webmaster | nov 27, 2016 | Vis, Pasta's, Hoofdgerechten, Groenten
Pittige pastasalade met gerookte zalm Omschrijving | | | Hoofdgerecht/ 4 pers | ± 30 min | 2016, herfst, seizoensmagazine Plus Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 300 gr Rigatoni pasta 4 el olijfolie 4 kleine rode uien in partjes 2 rode paprika’s in smalle reepjes ½...
door webmaster | nov 27, 2016 | Vis, Hoofdgerechten, Groenten
Bloemkoolcouscous Omschrijving | |Hoofdgerecht/ 4 pers | ± 20 min | 2016, herfst seizoenmagazine Plus Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1 bloemkool (in roosjes) 1 rode peper, zonder zaadjes en fijngehakt 1 limoen 4 el olijfolie extra vièrge 2 sjalotjes fijngehakt 4...