Tarbot zeekraal saffraansaus

Tarbot zeekraal saffraansaus

Gebakken tarbot met zeekraal en saffraansaus Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | 2 x 15 min | 2016.11.30 – Colruyt inspiratiefolder. Schitteren aan de feesttafel Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 tarbotfilets (diepvries) 600 g Pomme Duchesse 400 g zeekraal 3 el....
Gegratineerd vispannetje

Gegratineerd vispannetje

Gegratineerd vispannetje met langoustines en fijne groenten Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | voorbereiding 20 min + bereiding 10 + 25 min | 2016.11.30 – Colruyt inspiratiefolder. Schitteren aan de feesttafel Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1 kg langoustines...
Pastasalade met zalm

Pastasalade met zalm

Pittige pastasalade met gerookte zalm Omschrijving | | | Hoofdgerecht/ 4 pers | ± 30 min | 2016, herfst, seizoensmagazine Plus Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 300 gr Rigatoni pasta 4 el olijfolie 4 kleine rode uien in partjes 2 rode paprika’s in smalle reepjes ½...
Bloemkoolcouscous

Bloemkoolcouscous

Bloemkoolcouscous Omschrijving | |Hoofdgerecht/ 4 pers | ± 20 min | 2016, herfst seizoenmagazine Plus Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1 bloemkool (in roosjes) 1 rode peper, zonder zaadjes en fijngehakt 1 limoen 4 el olijfolie extra vièrge 2 sjalotjes fijngehakt 4...
Kabeljauw knolselderpuree

Kabeljauw knolselderpuree

Kabeljauw met knolselder-kruidenpuree Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | ± 40 min | 2016.02.10 – reclamefolder Okay: Smaakvol ontbijt Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 540 gr kabeljauwfilet 4 lente-uitjes 50 gr prei scheuten 1/2 knolselder 1/2 plantje bieslook...
Gebakken zalm met …

Gebakken zalm met …

Gebakken zalm met puree van zoete aardappel en mierikswortel Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | ± 35 min | 2015 december, Colruyt menugids, feestmenu’s Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 Atlantische zalmhaasjes (diepvries) 800 g verse spinazie 2 cm gember 2...