Wijting & basilicumpuree

Wijting & basilicumpuree

Wijting & basilicumpuree Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | ± 40 min | 2018.11.21 – Colruyt inspiratiefolder; Winterse smaken Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 stukken zuidelijke blauwe wijtingfilets (diepvries) 800 g wortelen 0.5 plantje basilicum 1 kg...
Zeewolf met …

Zeewolf met …

Zeewolf met waterkerspuree en gebakken witlof Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | ± 45 min | 2018.11.21 – Colruyt inspiratiefolder; Winterse smaken Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 zeewolf filets (diepvries) 8 stronken witloof 1 bosje waterkers 2 takjes tijm...
Zalmfilet, kruiden, rode peper

Zalmfilet, kruiden, rode peper

Zalmfilet met kruiden en rode peper Omschrijving | Hoofdgerecht/ 6 pers | klein half uurtje. Kan 12 u van tevoren worden voorbereid | 24Kitchen, Mary Berry’s foodproof cooking Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 280 gr volle roomkaas 30 g Parmezaanse kaas, fijn...
Roodbaars uit de oven

Roodbaars uit de oven

Roodbaars met kruidensaus en tomaten uit de oven Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | alles bij elkaar een klein uurtje | 2017.08.23 – Colruyt inspiratiefolder: Koken met 5 ingrediënten Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 800 g roodbaarsfilets (diepvries) 3 takjes...
Gepaneerde pladijs met …

Gepaneerde pladijs met …

Gepaneerde pladijs met aardappelblokjes en snel slaatje Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | 20 min | 2017.09.06 – Colruyt inspiratiefolder; Gevarieerd en snel klaar Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 800 g aardappelblokjes (diepvries) 4 pladijsfilets 175 g slamix 4...
Tajine met visballetjes

Tajine met visballetjes

Tajine met visballetjes Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | ruim 10 min ontdooien + 30 min bereiden | 2017.09.06 – Colruyt inspiratiefolder, Gevarieerd en snel klaar Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Voor de visballetjes 4 wortelen 1 rode paprika 1 groene paprika...