door webmaster | aug 24, 2014 | Vis, Groenten
Maaltijdsalade met gekarameliseerde scampi's Omschrijving | |Hoofdgerecht/ 4 pers | ± 10 min | 2008.08.27 – Colruyt inspiratiefolder, Handige tips Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 20 (diepvries) scampi’s 1 rode ui 1 gele paprika 50 gr mix voor fijnproevers...
door webmaster | aug 24, 2014 | Vis, Hoofdgerechten
Kabeljauwfilet met crumble, prei en mosterdsaus Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | ± 20 min | 2008-08-27 – Colruyt inspiratiefolder, handige tips Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 stukken (800 gr) kabeljauwfilet 600 gr prei stukken 2 sjalotten 750 gr puree 1...
door webmaster | aug 24, 2014 | Vis, Hoofdgerechten
Gegratineerde visvinkjes met tomaat Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | ± 25 min | 2014.06.18 – Okayfolder. Klaar in een oogwenk Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1 kg diepvries visvinkjes (Kelvin) 1 el olijfolie 2 dl room 50 gr Parmezaanse kaas P&z 3 tomaten...
door webmaster | aug 24, 2014 | Vis, Hoofdgerechten
Kabeljauwgratin in mosterdroom met broccolipuree Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | ± 45 min | 2014.08.13 – Okayfolder, Met gemak aan tafel Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 kabeljauwfilets 1 broccoli 800 gr aardappelen 1 el boter 2,5 dl lichte room 50 gr...
door webmaster | jun 8, 2014 | Vis, Hoofdgerechten
Paprika risotto & Schelvis Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | ± 15 min | 2014.06 – Infokaart AH Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 el olijfolie 2 sjalotten (gesnipperd) 3 paprika’s (rood, geel en groen) in reepjes of blokjes gesneden 350 gr roerbak...
door webmaster | mei 11, 2014 | Vis, Hoofdgerechten
Tongfilet & St-Jakobsnoten Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | kort | 2013.04.10 – Colruyt inspiratiefolder, een geslaagd feest Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 8 tongfilets 12 St.-Jacobsnoten zonder koraal 2 bolletjes kervel 500 gr grotchampignons 2 el...