Zalmgratin Provençale

Zalmgratin Provençale

Zalmgratin met Provençaalse tomaatjes en venkelpuree Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | ± ruim een uurtje | 2014.03.12 – Colruyt inspiratiefolder, Boni voor elk moment  Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 Atlantische zalmhaasjes (vers bij de visboer of...
Aardappelsalade met kippers

Aardappelsalade met kippers

Pittige aardappelsalade met kippers (gerookte haringfilets) Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | ± 15 + 45  min | 2014.03.11 – Colruyt inspiratiefolder, visfestival Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 kippers (= gerookte haringsfilets) 100 gr pancetta 150 gr verse...
Oosterse zalmpapillot

Oosterse zalmpapillot

Oosterse Zalmpapillot met venkelnoedels Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | ± 15 + 30 min | 2014.03.11 – Colruyt inspiratiefolder, visfestival Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 zalmfilets 3 venkelknollen 1 limoen 4 cm gember 1 plantje koriander 2 kleine...
Quinoa-quiche frutti di mare

Quinoa-quiche frutti di mare

Quinoa-quiche frutti di mare Omschrijving | |Hoofdgerecht/ 4 pers | ± 25 min | 2014.03.11 – Colruyt inspiratie folder, visfestival Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 400 gr frutti di mare (diepvries) 400 gr verse spinazie 4 lente uitjes 4 eieren 100 gr ricotta 2 dl...
Gegratineerde visvinkjes

Gegratineerde visvinkjes

Gegratineerde visvinkjes met courgette-paprikasaus Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | ± 50 min | 2014.03.11 – Colruyt folder Inspiratie, visfestival Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 6 visvinkjes van zalm en kabeljauw 400 gr paprikareepjes 2 courgettes 1...
Gepaneerde tilapia

Gepaneerde tilapia

Gepaneerde tilapia met kruidige koolrabi staafjes Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | ±  15 min | 2014.03.11 – Colruyt inspiratiefolder, visfestival Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 tilapia filets (diepvries of vers) 4 koolrabi’s 1 plantje platte peterselie 6...