door webmaster | mrt 29, 2020 | Varkensvlees, Hoofdgerechten, Groenten
Ovenschotel met gehaktballetjes en spruitjes Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | 10 a 25 min | gezien op facebook Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 350 g spruitjes 75 g gemalen kaas (persoonlijk gaat mijn smaak uit naar Emmenthaler, of gebruik je eigen smaak...
door webmaster | mrt 29, 2020 | Rundvlees, Varkensvlees, Hoofdgerechten
Gehaktballen met effect Omschrijving | | goed voor ± 6 gehaktballen, vleeskeuze varkens, rund of half-om-half | voorbereiding 10 min, bakken paprika’s 20 min,bakken gehaktballen 20 min | gezien op fb en verder zelf uitgeschreven Uitgelichte afbeelding...
door webmaster | jan 12, 2020 | Hoofdgerechten, Rundvlees, Varkensvlees
Balletjes in tomatensaus Omschrijving | | hoofdgerecht / 4 a 6 pers | 80 min | Dagelijkse kost, Jeroen Meus/ en uit moeders keuken Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Voor de tomatensaus 200 gr gezouten spek (1 dikke snee) 3 uien 2 teentjes knoflook 1 dikke wortel...
door webmaster | nov 22, 2017 | Varkensvlees, Hoofdgerechten
Cordon bleu met broccolipuree Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | ongeveer half uurtje | 2017.08.23 – Colruyt inspiratiefolder; Koken met 5 ingrediënten Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 cordon bleus 800 g aardappelen 2 broccoli’s 3 el. boter 1 dl melk...
door webmaster | sep 24, 2017 | Varkensvlees, Hoofdgerechten
Puntpaprika met gehaktvulling en Provençaalse saus Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | 20 min voorbereiding en 35 min bereiding zelf | 2017.08.23 – Colruyt inspiratiefolder; Koken met 5 ingrediënten Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 600 g gehakt varken + kalf 6...
door webmaster | sep 17, 2017 | Varkensvlees, Hoofdgerechten
Varkensstoofpotje met venkel Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | 45 min | 2017.09.06 – Colruyt inspiratiefolder, Gevarieerd en snel klaar Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 Varkensmignonettes (diepvries) 3 venkelknollen 0.33 bosje peterselie (vers) 800 g...