Klassieke appeltaart

Klassieke appeltaart

Klassieke appeltaart Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ 10 – 12 stuks | 1,5 uur | Eigen recept Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Deeg 300 g bloem 100 g suiker 0.5 tl zout 200 g koude boter ei el ijskoud water  Vulling 60 g paneermeel 1,2 kg appels (cox of...
Pizzadeeg maken

Pizzadeeg maken

“Authentiek Italiaanse pizzabodems maken van echt Italiaans pizzadeeg” Omschrijving | hoofdgerechten/ pizza/ voor 15  pizzarette bodems (= kleine bodems) | ongeveer een uurtje | beschrijving van de pizzarette Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 250 gram bloem ½ thl....
Suikertaart & appeltjes

Suikertaart & appeltjes

Suikertaart met appeltjes Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ 8 punten | 10 min voorbereiding en 35 á 40 min in de oven | 2013.11.20 – Colruyt inspiratiefolder, het beste van ons  Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 2 grote jonagold appelen 2 eieren + 1 dooier ½ dl room...
Basis zanddeeg

Basis zanddeeg

Basisrecept voor zandkoekjes Wat je ook kiest, hartige quiches en pizza’s of zoete koeken, de basis wordt altijd gevormd door het deeg. Dit recept kun je ook gebruiken om koekjes van te bakken. Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ zanddeeg afhankelijk van je doel |...
Citroen-kaastaart…

Citroen-kaastaart…

Vanille-Citroen-room-kaastaart met aardbeien Omschrijving | Bakkerij/  gebak/ 8 pers | 1½ a 2 uur. | Buitenleven magazine, juli-aug 2011 Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 12 volkoren bescuitjes 50 gr boter 500 gr verse roomkaas 120 gr fijne kristalsuiker 1 el bloem...
Focaccia brood

Focaccia brood

Focaccia brood Omschrijving | bakkerij/ broden/ Italiaans brood | voorbereiding 10 min/ 1e rijzing 1 u/ 2e rijzing 20 a 30 min/ bakken 25 min | Buitenleven magazine, juli-aug 2011 Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Deeg 450 gr bloem 1 tl zout 1 tl suiker 4 el...