door webmaster | aug 21, 2014 | Gebak, Bakkerij
Klassieke appeltaart Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ 10 – 12 stuks | 1,5 uur | Eigen recept Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Deeg 300 g bloem 100 g suiker 0.5 tl zout 200 g koude boter ei el ijskoud water Vulling 60 g paneermeel 1,2 kg appels (cox of...
door webmaster | jun 15, 2014 | Hartige taarten, Hoofdgerechten, Pizza's
“Authentiek Italiaanse pizzabodems maken van echt Italiaans pizzadeeg” Omschrijving | hoofdgerechten/ pizza/ voor 15 pizzarette bodems (= kleine bodems) | ongeveer een uurtje | beschrijving van de pizzarette Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 250 gram bloem ½ thl....
door webmaster | mei 11, 2014 | Gebak
Suikertaart met appeltjes Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ 8 punten | 10 min voorbereiding en 35 á 40 min in de oven | 2013.11.20 – Colruyt inspiratiefolder, het beste van ons Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 2 grote jonagold appelen 2 eieren + 1 dooier ½ dl room...
door webmaster | apr 27, 2014 | Gebak, Bakkerij, Basis bakrecepten
Basisrecept voor zandkoekjes Wat je ook kiest, hartige quiches en pizza’s of zoete koeken, de basis wordt altijd gevormd door het deeg. Dit recept kun je ook gebruiken om koekjes van te bakken. Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ zanddeeg afhankelijk van je doel |...
door webmaster | apr 13, 2014 | Gebak, Bakkerij
Vanille-Citroen-room-kaastaart met aardbeien Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ 8 pers | 1½ a 2 uur. | Buitenleven magazine, juli-aug 2011 Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 12 volkoren bescuitjes 50 gr boter 500 gr verse roomkaas 120 gr fijne kristalsuiker 1 el bloem...
door webmaster | apr 7, 2014 | Broden
Focaccia brood Omschrijving | bakkerij/ broden/ Italiaans brood | voorbereiding 10 min/ 1e rijzing 1 u/ 2e rijzing 20 a 30 min/ bakken 25 min | Buitenleven magazine, juli-aug 2011 Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Deeg 450 gr bloem 1 tl zout 1 tl suiker 4 el...