door webmaster | mrt 21, 2015 | Broden, Bakkerij
Kleine volkoren broodjes Omschrijving | bakkerij/ broden/ 8 broodjes (bolletjes) | ongeveer 35 min | 24 Kitchen, Chef: Rudolph’s Bakery Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 450 g volkorenbloem 1 tl zout 2 tl bakpoeder 150 ml crème fraîche 150 ml lauwwarm water 1 ei...
door webmaster | mrt 19, 2015 | Gebak, Bakkerij
Druiventaart met sinaasappelmarmelade Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ dessert/ 8 personen | minder dan 60 min | 2014.09.10 – Colruyt inspiratiefolder. Variatie voor elke dag Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 300 g witte druiven 100 g boter 3 eieren 1 rol bladerdeeg...
door webmaster | mrt 18, 2015 | Gebak, Bakkerij
Citroenvlaai Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ 8 pers | ongeveer 2 uur | 24Kitchen, Chef; Rudolph’s Bakery Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Vlaaideeg Citroenmarmelade Lemon curd 100 ml melk 2 el suiker 1 zakje gist 200 g bloem 30 g roomboter 1 eidooier 3 citroenen...
door webmaster | mrt 1, 2015 | Bakkerij, Brunch/ lunch
Salade met meloenbolletjes en oud Brugge kaas Omschrijving | lunch/ kaas/ 4 pers | minder dan 30 min | 2014.07.30 – Colruyt inspiratiefolder. Zomers Lunchen, fris, licht en lekker Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 sneetjes parmaham 0.5 meloen 100 g gemengde sla 3...
door webmaster | feb 27, 2015 | Desserts, Gebak, Bakkerij
Crumblecake met abrikozen en blauw bessen Omschrijving | Dessert/ 10 pers | 20 min + 45 min in de oven | 2017.07.16 – Colruyt inspiratiefolder, Barbeque elke keer anders Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 10 abrikozen 250 g blauwe bessen 200 g boter 150...
door webmaster | feb 19, 2015 | Broden, Bakkerij
Ovenverse kruidenbroodjes Omschrijving | bakkerij/ broden/ 8 kleine broodjes | 30 min | 2014.07.02 – Colruyt inspiratiefolder; Op z’n zuiders Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1 zakje pizzadeeg ‘klaar in 1 min’ 1 takje verse tijm 1 takje rozemarijn (vers) 1 takje...