door webmaster | apr 19, 2019 | Gebak, Bakkerij
Chocolade-frambozentaart Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ 10 porties | 45 min | 2019.04.10 – Colruyt inspirartiefolder; Buiten gewoon Pasen vieren. Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 250 g frambozen 175 g boter (+ 1 el) 5 eieren 100 g amandelpoeder 225 g pure...
door webmaster | apr 19, 2019 | Gebak, Bakkerij
Cupcakes met ananashart en kokostopping Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ 12 stuks | 10 min voorbereiding en 45 min bereiding incl bakken | 2019.04.10 – Colruyt inspirartiefolder; Buiten gewoon Pasen vieren. Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Cupcakes 0.75 dl melk 75 g...
door webmaster | apr 18, 2019 | Broden, Bakkerij
Paasbrood met parelsuiker Omschrijving | Paasbrood, feestelijk | meer dan een uur | 2019.04.10 – Colruyt inspirartiefolder; Buiten gewoon Pasen vieren. Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 0.5 onbehandelde citroen (bio) 50 g boter 125 ml melk 3 eieren (+ 1 eidooier) 15...
door webmaster | apr 14, 2019 | Broden, Bakkerij
Frambozencroissants Omschrijving | croissants | ± 10 a 14 stuks | 2:30 min + wachttijden tussendoor | Foodies magazine, april 2019 Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Deeg 500 gr (Zeeuwse)bloem 50 g (fijne kristal) suiker 10 g zout 25 g verse gist verkruimeld (NB:...
door webmaster | mrt 31, 2019 | Broden, Bakkerij
Rijk gevuld krentenbrood Omschrijving | feestelijk brood | ongeveer 30 min | gevonden op internet bij broodbakshop & een beetje van mijzelf Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 475 gram tarwebloem 9 gram droge gist 20 gram suiker (zelf gebruik ik de lichtbruine...
door webmaster | mrt 22, 2019 | Gebak, Hartige taarten, Bakkerij
Worteltaart Omschrijving | bakkerij/ hartig gebak/ afhankelijk van je bakvorm | 20 min voorbereiding, 30 min afbakken | Variant op het recept van Laura’s bakery Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Voor deze taart kan je 2 rechthoekige vormen (Ikea) gebruiken van...