door webmaster | aug 8, 2019 | Gebak, Bakkerij
Mini fruittaartjes Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ 12 stuks | 40 min, 15 min oven & 1 uur wachten | via pinterest en wat aanpassingen van mijzelf Uitgelichte afbeelding Ingrediënten voor de taartbodems 180 gr koude boter 300 gr bloem 150 gr suiker 1 ei snufje zout...
door webmaster | jul 6, 2019 | Gebak, Bakkerij
Appelcake Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ 12 a 16 stuks | 10 min voorbereiding | 45 min bakken | Landleven (en een beetje van mijzelf) Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 230 g fijne kristalsuiker 180 g roomboter, gesmolten en afgekoeld 5 eieren, dooiers en eiwitten...
door webmaster | apr 19, 2019 | Gebak, Bakkerij
Chocolade-frambozentaart Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ 10 porties | 45 min | 2019.04.10 – Colruyt inspirartiefolder; Buiten gewoon Pasen vieren. Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 250 g frambozen 175 g boter (+ 1 el) 5 eieren 100 g amandelpoeder 225 g pure...
door webmaster | apr 19, 2019 | Gebak, Bakkerij
Cupcakes met ananashart en kokostopping Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ 12 stuks | 10 min voorbereiding en 45 min bereiding incl bakken | 2019.04.10 – Colruyt inspirartiefolder; Buiten gewoon Pasen vieren. Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Cupcakes 0.75 dl melk 75 g...
door webmaster | apr 18, 2019 | Broden, Bakkerij
Paasbrood met parelsuiker Omschrijving | Paasbrood, feestelijk | meer dan een uur | 2019.04.10 – Colruyt inspirartiefolder; Buiten gewoon Pasen vieren. Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 0.5 onbehandelde citroen (bio) 50 g boter 125 ml melk 3 eieren (+ 1 eidooier) 15...
door webmaster | apr 14, 2019 | Broden, Bakkerij
Frambozencroissants Omschrijving | croissants | ± 10 a 14 stuks | 2:30 min + wachttijden tussendoor | Foodies magazine, april 2019 Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Deeg 500 gr (Zeeuwse)bloem 50 g (fijne kristal) suiker 10 g zout 25 g verse gist verkruimeld (NB:...