door webmaster | aug 16, 2020 | Gebak, Bakkerij
Rabarbertaart Omschrijving | bakkerij/ gebak/ ± 10 pers | 10 min voorbereiding/ 40 min oven | van thuis uit meegekregen Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 600 gr rabarber (in kleine blokjes gesneden) 4 hele eieren 125 gr suiker + 1 zakje vanillesuiker 100 gr suiker...
door webmaster | aug 4, 2020 | Gebak, Bakkerij
Brownie-vanillecake Omschrijving | bakkerij/ gebak/ cake voor ± 12 pers | 10 min voorbereiding/ 60 min bakken | beetje van mijzelf en beetje van internet (Pinterest) Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Voor de brownie 140 gram pure chocola 50 gram roomboter 50 gram...
door webmaster | jul 14, 2020 | Gebak, Bakkerij
Belgische Meringues De klassieke Belgische Meringues, Merveilleux is in mijn beleving een delicatesse. Je moet ervan houden maar het was voor mij meer dan de moeite waard om uit te proberen. En met succes… Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ goed voor 4 a 6 meringues |...
door webmaster | jul 12, 2020 | Bakkerij, Broden
Roombotercroissants Omschrijving | broden/ 6 a 9 stuks | dag 1: ± 20 min, 2 u rijzen, nacht in de koelkastdag 2: Toeren, rusten, toeren, 2 u rijzen, 25 min bakken | 24Kitchen, Rudolph’s Bakery, juni 2020 Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 160 gr volle melk 350 gr...
door webmaster | jun 21, 2020 | Broden, Gebak, Bakkerij
Puddingbroodjes, heerlijk voor een feestelijke dag Omschrijving | bakkerij/ broodjes/ ± 10 a 12 stuks | 1 dag of nacht in de koelkast, 30 min afwerken en bakken | 24Kitchen, Rudolph van Veen, seizoen 6, juni 2020 Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Brooddeeg...
door webmaster | jun 18, 2020 | Bakkerij, Gebak
Triple chocolate cookies Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ goed voor 9 grote of 14 kleine koekjes | klein halfuurtje | 24Kitchen, Rudolph van Veen, S1-A2 Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 85 g boter 100 g lichtbruine basterdsuiker 1 ei 150 g bloem 50 g pure chocolade...