Kersenvlaai

Kersenvlaai

Kersenvlaai Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ 8 a 10 pers | 45 min | 24Kitchen; Chef: Rudolph van Veen – en een beetje van mijzelf Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Vlaaideeg Banketbakkersroom 200 g bloem 30 g boter 1 zakje gedroogde gist 100 ml melk 2 el suiker...
Klassieke appeltaart

Klassieke appeltaart

Klassieke appeltaart Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ 10 – 12 stuks | 1,5 uur | Eigen recept Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Deeg 300 g bloem 100 g suiker 0.5 tl zout 200 g koude boter ei el ijskoud water  Vulling 60 g paneermeel 1,2 kg appels (cox of...
Suikertaart & appeltjes

Suikertaart & appeltjes

Suikertaart met appeltjes Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ 8 punten | 10 min voorbereiding en 35 á 40 min in de oven | 2013.11.20 – Colruyt inspiratiefolder, het beste van ons  Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 2 grote jonagold appelen 2 eieren + 1 dooier ½ dl room...
Basis zanddeeg

Basis zanddeeg

Basisrecept voor zandkoekjes Wat je ook kiest, hartige quiches en pizza’s of zoete koeken, de basis wordt altijd gevormd door het deeg. Dit recept kun je ook gebruiken om koekjes van te bakken. Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ zanddeeg afhankelijk van je doel |...
Citroen-kaastaart…

Citroen-kaastaart…

Vanille-Citroen-room-kaastaart met aardbeien Omschrijving | Bakkerij/  gebak/ 8 pers | 1½ a 2 uur. | Buitenleven magazine, juli-aug 2011 Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 12 volkoren bescuitjes 50 gr boter 500 gr verse roomkaas 120 gr fijne kristalsuiker 1 el bloem...
Kersenpannenkoekjes

Kersenpannenkoekjes

Kersenpannenkoekjes Omschrijving  | bakkerij/ hartige taarten/ pannenkoeken/ 4 pers | ongeveer 30 min |Allerhande magazine, december 2012 Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1 flesje pannenkoekenmix naturel (100 g) 200 ml halfvolle melk ½ potje kersen zonder pit op...