Hertenrack met vanille-portosaus

Hertenrack met vanille-portosaus

Op het internet zijn veel recepten te vinden voor hertenrack. Uiteindelijk heb ik zelf een keuze gemaakt en zelf een samenstelling gemaakt uit een paar gevonden recepten op het net. Dit recept leent hem ideaal voor de kerstdagen. Hoop dat u er met net zoveel plezier...
Parelhoen uit de oven

Parelhoen uit de oven

Omschrijving  | klein wild | 4 pers  | 70 min  | infofoldertje meegenomen van bij de poelier Ingrediënten 1 panklare hele parelhoen 3 el olijfolie 2 takjes rozemarijn  5 teentjes knoflook 10 plakjes ontbijtspek 1 glas witte wijn 1 el honing 1 el sojasaus peper en zout...
Konijnenbout uit de oven

Konijnenbout uit de oven

Omschrijving  | wild | 4 pers  | 40 a 50 min  | info kaartje meegenomen uit de winkel bij de poelier Ingrediënten 4 konijnenbouten 2 tl gemalen laurier 2 tl salie 2 tl rozemarijn 2 teentjes knoflook 6 a 8 el olijfolie 1 el honing sap van 1 citroen peper en zout uit de...
Gegrilde hertenbiefstuk …

Gegrilde hertenbiefstuk …

… met stoofperen chutney & pastinaakstamppot Omschrijving  | hoofdgerecht | wild | 4 pers  | 1 uur + afkoelen  | herfst 2016, seizoenmagazine Plus Ingrediënten Chutney 500 gr stoofperen 1 rode ui (fijngesnipperd) 125 ml witte wijnazijn 150 gr suiker 3 el...

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten