door webmaster | dec 25, 2016 | Warme voorgerechten, Voorgerechten
Scampi's in pestosaus met tomaten-bulgur Omschrijving | Voorgerecht, warm | 4 pers | 2 x 10 min | 2016.12.14 – Colruyt inspiratiefolder, Smaakvolle en verfijnde eindejaarsfeesten Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 12 grote, ongepelde rauwe scampi’s (diepvries) 1...
door webmaster | dec 22, 2016 | Warme voorgerechten, Voorgerechten
Kalfspasteitjes met craneberry's Omschrijving | Voorgerecht, warm | rundvlees |4 pers | 30 min | 2016.12 – Boodschappen, Plus magazine nr 12 Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 50 gram boter 250 gram ongepaneerde kalfsschnitzels (in blokjes) 1 theelepel grove...
door webmaster | dec 4, 2016 | Warme voorgerechten, Voorgerechten
Krokante sint-jacobsnoten met quinoa en frisgroene coulis Omschrijving | Voorgerecht, warm | 4 pers | voorbereiden/ontdooien: 25 min – afkoelen en bereiden zelf 10 min | 2016.11.30 – Colruyt inspiratiefolder. Schitteren aan de feesttafel Uitgelichte...
door webmaster | feb 28, 2016 | Warme voorgerechten, Voorgerechten
Kipragôut Omschrijving | Voorgerecht, warm | 4 pers | 30 min | info kaartjes huishoudbeurs 2016 (en een beetje uit eigen keuken) Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 80 gr boter 60 gr bloem 5 dl groenten- (of kippen)bouillon 1 dl room 300 gr kipblokjes 250 gr...
door webmaster | nov 22, 2015 | Warme voorgerechten, Voorgerechten
Crème van pompoen en appel met krokante cervelaat Omschrijving | Voorgerecht, warm | 4 pers | ± 50 min | 2015.10 – Dirk, magazine Uitgelichte afbeelding Ingrediënten zout verse kervel 3 el boter 400 cc appelsap 200 g cervelaatworst 800 g...
door webmaster | mei 17, 2015 | Warme voorgerechten, Voorgerechten
Scampi’s met botersaus en couscous met peterseliewortel Omschrijving | Voorgerecht, warm | 4 pers | 30 min en 3 u marineren | 2014.12.17 – Colruyt inspiratiefolder. Geslaagde feesten Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 20 rauwe, gepelde zeewatergarnalen ‘scampi’...