door webmaster | jun 5, 2021 | Sausen
Basis heerlijke tomatensaus Omschrijving | Sausen/ voor ongeveer 8 pers | 50 min | Allerhande, augustus 2016 Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1,5 kg rijpe (tros)tomaten 250 gr winterpeen (geschild) 1 stengel bleekselderij 1 ui 3 tenen knoflook 20 gr blaadjes van...
door webmaster | jun 5, 2021 | Sausen
Heerlijke kruidenmayonaise maken Omschrijving | Sauzen | ± 5 min | 2014.04.23 – Colruyt inspiratiefolder; een geslaagd feest Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 0.5 citroen (enkel het sap) 1 bosje kervel 0.5 plantje bieslook (vers) 0.5 plantje platte peterselie 1 ei 1...
door webmaster | jun 5, 2021 | Sausen
Zelf mayonaise maken, is niet moeilijk Omschrijving | Sausen | paar minuten | van thuis uit meegekregen Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1 eidooier 1 klp mosterd sap van 1 citroen zout en peper 500 ml zonnebloemolie (eventueel beetje honing, is optioneel) Bereiding...
door webmaster | jun 5, 2021 | Rundvlees, Hoofdgerechten, Sausen
Steak met Peper-bier-roomsausje Omschrijving | Sauzen | ± 10 min | 2014.10.08 – Colruyt inspiratiefolder. Wereldse smaken Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 600 g biefstuk 2 dl lichte room 1 eetl. boter 3 eetl. groenepeperbolletjes 2 dl Postel blond (abdijbier)...
door webmaster | jun 5, 2021 | Sausen
Zelf de lekkerste "rode pesto" maken Omschrijving | Sausen | ± 5 a 10 min | gevonden op internet (Jeroen Meus) en een beetje van mijzelf Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 200 g zongedroogde tomaten (op olie) – of gebruik verse cherrytomaatjes 1 klp tomatenpuree...
door webmaster | jun 5, 2021 | Sausen
Klassieke Bearnaisesaus Béarnaisesaus is een eiersaus op basis van dragonazijn, verse dragon, eidooiers en boter. Deze saus lijkt erg op de hollandaisesaus, alleen wordt hier in plaats van gewone azijn dragonazijn gebruikt. Omschrijving | Sausen | hier moet je even de...