door webmaster | apr 30, 2017 | Vis, Hoofdgerechten
Schelvis prei & gremolata Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | 35 min | 2017.01.11 – Infofolder Okay (Colruyt group) Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 schelvishaasjes 125 gr grijze garnalen 800 gr preiwit ¼ onbehandelde citroen ½ plantje dille ½ plantje platte...
door webmaster | apr 30, 2017 | Vis, Hoofdgerechten
Roodbaars knolselderpuree Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | 35 minuten | 2017.02.22 – Infofolder Okay (Colruyt group) Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 roodbaars haasjes 1 knolselder 1 plantje platte peterselie 800 gr aardappelen 2 dl lichte room 2 el boter 2...
door webmaster | apr 30, 2017 | Vis, Hoofdgerechten, Quiches
Quiche zalm & spinazie Omschrijving | |Hoofdgerecht/ 4 pers | ± 1 uurtje werk | 2017.03.08 – Infofolder Okay (Colruyt group) Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 2 Atlantische zalmfilets 400 gr verse spinazie 1,5 dl room 100 gr fetablokjes 1 el boter 5 eieren 1 rol...
door webmaster | apr 30, 2017 | Vis, Pasta's, Hoofdgerechten
Pangasius met tuinkruiden en groene boontjes Omschrijving | | Hoofdgerecht/ 4 pers | ± 10 min voorbereiding en 25 min bereiding | 2017.03.22 – Infofolder Okay (Colruyt group) Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 Pangasiusfilets met tuinkruiden 200 gr gerookte...
door webmaster | jan 19, 2017 | Vis, Hoofdgerechten
Vier keer zalm Omschrijving | Hoofdgerecht/ 1 pers | ± 30 min | gezien op facebook (Buzzfeed.com) Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Zalm diner 1: Zalm met Avocado limoen Zalm diner 2: Zalm met tomaat en pesto Zalm diner 3: Zalm met honing en soja Zalm diner 4: zalm...
door webmaster | dec 29, 2016 | Vis, Hoofdgerechten, Groenten
Gestoofde venkel met zalm Omschrijving | |Hoofdgerecht/ 4 pers | 2 x 10 min en 30 min afwerking | 2016.11.02 – Okay reclamefolder. De zee op je bord Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 stuks Atlantische zalmfilet 800 gr aardappelpuree 3 venkelknollen 1/2 plantje...