door webmaster | nov 22, 2015 | Varkensvlees, Hoofdgerechten
Gehaktschotel met raapjes, prei en champignons Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | 50 min waarvan 25 min in de oven | 2015.01.02 – Colruyt inspiratiefolder, recepten voor elke dag Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 400 g varkensgehakt 250 g champignons 4...
door webmaster | okt 25, 2015 | Varkensvlees, Hoofdgerechten
Cordon blue met sinaasappel-wortelslaatje en muntdressing Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | ± 25 min | 2015.09.09 – Okay reclamefolder; Voordeel festival Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 cordon blues 400 gr wortelen 2 sinaasappels 12 blaadjes munt 1 rode ui...
door webmaster | mei 13, 2015 | Varkensvlees, Hoofdgerechten
Ardens gebraad met krokant korstje en raapjes-gratin Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | 1 uur en 25 min | 2014.11.05 – Colruyt inspiratiefolder. Samen tafelen Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1 Ardens gebraad (800 g) 3 sneetjes gerookte ham 5 raapjes 5 takjes...
door webmaster | apr 26, 2015 | Varkensvlees, Hoofdgerechten, Rundvlees
Parmentierschotel met gehakt en fijne groentjes Omschrijving | | Hoofdgerecht/ 4 pers | 45 min | 2014.10.08 – Colruyt inspiratiefolder. Wereldse smaken Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 700 g gehakt van rund en varken 800 g broccolimix 1 ui 50 g geraspte kaas 1.5...
door webmaster | apr 25, 2015 | Varkensvlees, Hoofdgerechten
Stoofvlees in Floreffe-bier ABDIJBIER: de smaak van traditie. Externe brouwerijen brouwen volgens het authentieke recept officiële erkende Belgische Abdijbieren Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | ± 2 uur | 2014.10.08 – Colruyt inspiratiefolder Uitgelichte...
door webmaster | apr 25, 2015 | Varkensvlees, Hoofdgerechten
Varkensgebraad in marinade van Westmalle TRAPPIST, authentiek bier. Bier gebrouwen binnen de muren van een klooster. Van de 10 trappisten abdijen zijn er 6 daarvan gelegen in België Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | 12 u marineren + 65 min | 2014.10.08 – Colruyt...