Wokgerecht…

Wokgerecht…

Runderwok met groenten en mango Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers  | ± 35 min (inclusief voorbereiding) | 2017.09.06 – Colruyt inspiratiefolder, Gevarieerd en snel klaar Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 500 g minuutsteak 500 g groentereepjes (eventueel uit de...
Rosbief; pesto, wintergroenten

Rosbief; pesto, wintergroenten

Rosbief met kervelpesto en wintergroenten Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers  | 15 min + 25 min in de oven | 2016.12.14 – Colruyt inspiratiefolder, Smaakvolle en verfijnde eindejaarsfeesten Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 800 g gerolde rosbief   3 pastinaken 1...
Mediterrane rode kool

Mediterrane rode kool

Mediterrane rode kool, uit de wok Omschrijving | | Hoofdgerecht/ 4 pers | 30 min | herfst 2016, seizoensmagazine Plus Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 el olijfolie 4 rundersaucijsjes 2 rode uien (gesnipperd) 600 gr rode kool (fijn gesneden) 1 bakje (250 gr)...
Schnitzel Possenhofen

Schnitzel Possenhofen

Schnitzel Possenhofen Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers  | 20 min | 2015.11.12 – 24Kitchen, chef: R. van Veen Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 800 g vastkokende aardappels 250 g sperziebonen 250 g champignons olijfolie om in te bakken augurken rode paprika...
Giouvetsi (Grieks)

Giouvetsi (Grieks)

Giouvetsi is een Grieks gerecht, een heerlijke pittige ovenschotel met pasta Omschrijving | | Hoofdgerecht/ Grieks gerecht/ 4 pers  | 2 a 3 uur | Gekregen op een braderie Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 400-450 gram rundvlees (suddervlees zoals riblappen of...
Riblappen …

Riblappen …

Riblappen met sjalotjes en wortel gestoofd in bokbier Omschrijving | Hoofdgerecht/ 6 pers  | 3 uur | oktober 2015 – Dirk magazine Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 900 gr ribbraadlappen 2 thl kaneel 1 el mosterd 50 gr boter 1 flesje bokbier 250 gr sjalotjes, gepeld...