Penneslaatje, bonen, eend

Penneslaatje, bonen, eend

Pittig penneslaatje met snijbonen en gebakken eend Omschrijving | Hoofdgerecht/ Brunch/ Lunch/ 4 pers | 35 min | 2013.07.31 – Colruyt inspiratiefolder, zomerse lunch variaties Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 2 eendenfilets piment d’espelette 400 gr snijbonen 250...
Oosters vispannetje

Oosters vispannetje

Gebakken noedels met oosters vispannetje Omschrijving | | Hoofdgerecht/ 4 pers | minder dan 30 min | 2014.01.10 – Colruyt inspiratiefolder, heerlijke groenten Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 600 g wokmix vis (diepvries) 4 preiwitten 3 cm gember (vers) 1 ui 2...
Toscaanse varkensrolletjes

Toscaanse varkensrolletjes

Toscaanse varkensrolletjes met pasta pomodore Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers  | minder dan 30 min | 2013.05.08 – Colruyt inspiratiefolder, pasta voor elk gerecht Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 400 g korte pasta 4 varkensescalopes (beenhouwerij) 1...
Tagliatelle met copparoosjes …

Tagliatelle met copparoosjes …

Tagliatelle met copparoosjes en duo van asperges Omschrijving | Hoofdgerecht/ pasta/ 4 pers | minder dan 30 min. | 2013.05.08 – Colruyt inspiratiefolder, pasta voor elk gerecht Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 500 g verse tagliatelle   100 g Chiffonade van Coppa  ...
Pasta alla puttanesca

Pasta alla puttanesca

Pasta alla puttanesca Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | kleine 40 min | onbekend, gekregen van een kennis Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 400 g spaghetti 4 tomaten 75 g zoute ansjovis op olie 75 g zwarte olijven (ontpit) 75 g Parmezaanse kaas 2 sjalotten 1...
Orecchiette tonijnsaus…

Orecchiette tonijnsaus…

Orecchiette met tonijnsaus tricolore Omschrijving | | Hoofdgerecht/ 4 pers | minder dan 30 min | 2013.05.08 – Colruyt inspiratiefolder, pasta voor elk gerecht Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 400 g orecchiette (pasta) 3 wortelen 1 broccoli 250 g kerstomaten 1 ui 2...