Fazanten clementinesaus

Fazanten clementinesaus

Fazantenpakketje met clementinesaus Omschrijving | Hoofdgerecht/ feestelijk/ 4 a 6 pers | minder dan 30 min | 2013.10.23 – Colruyt inspiratiefolder, wild voor iedereen Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 fazantenborstfilets (diepvries) 3 clementines 2 bosjes...
Barbarie-eend

Barbarie-eend

Barberie eend Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | 30 a 35 min sudderen  | VTM koken, datum?, Chef: Piet Huysentruyt Uitgelichte afbeelding Ingrediënten suiker 3 dl bruine fond balsamico azijn ½ sinaasappel met schil (in fijne schijfjes gesneden) zout peper sap van 3...
Tagliatelle Garnalen Rucola

Tagliatelle Garnalen Rucola

Tagliatelle Garnalen Rucola Omschrijving | | Hoofdgerecht/ 4 pers | ± 30 min | reclamefolder Llidl, december 2013 Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 400 gr tagliatelle 350 gr garnalen 75 gr rucola 2 knoflookteentjes 3 el olijfolie P&z Eventueel wat sambal om het...
Courgettes Ham-kaas

Courgettes Ham-kaas

Courgetteschotel met Ham en kaas Omschrijving | Hoofdgerecht/ groenten/ 4 pers | ± 30 min | reclamefolder Llidl, december 2013 Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 300 gr ongekookte spaghetti 200 gr hamreepjes (dulano) 2 courgettes, in plakjes 1 uit, gesnipperd 1...
BroccoliQuiche

BroccoliQuiche

Broccoli Quiche Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | ± 20 min + 40 min bakken | reclamefolder Llidl, dec 2013 Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 7 plakjes bladerdeeg 700 gr broccoli, in kleine roosjes 200 gr kipfiletblokjes 4 eieren 150 gr (30+) geraspte kaas 3 el...
Gemarineerde mozzarella …

Gemarineerde mozzarella …

Gemarineerde mozzarella met basilicum en prosciutto Omschrijving | Hoofdgerecht/ bijgerecht/ 6 pers | ± 10 a 15 min | 2011. juli-aug – Buitenleven magazine Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 bolletjes mozzarella Klein bosje basilicum 3 el extra vergine...