door webmaster | dec 4, 2016 | Hoofdgerechten, Groenten, Specifiek
Bladerdeegpasteitje met bospaddenstoelen en knolselderpuree Omschrijving | hoofdgerecht/ 4 pers/ vegetarisch | 30 min | 2016.11.30 – Colruyt inspiratiefolder. Schitteren aan de feesttafel | vegetarisch gerecht Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 600 g aardappelpuree...
door webmaster | nov 27, 2016 | Groenten, Vis, Pasta's, Hoofdgerechten
Pittige pastasalade met gerookte zalm Omschrijving | | | Hoofdgerecht/ 4 pers | ± 30 min | 2016, herfst, seizoensmagazine Plus Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 300 gr Rigatoni pasta 4 el olijfolie 4 kleine rode uien in partjes 2 rode paprika’s in smalle reepjes ½...
door webmaster | nov 27, 2016 | Hoofdgerechten, Groenten
Lauwwarme bonensalade met parmaham Omschrijving | Hoofdgerecht/ groenten/ 4 pers | ± 20 min | herfst 2016, seizoenmagazine Plus Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 6 el olijfolie 100 gr parmaham (Curdi d’Italia) 450 gr sperziebonen (diepvries) 150 gr tuinerwten extra...
door webmaster | nov 27, 2016 | Hoofdgerechten, Groenten, Vis
Bloemkoolcouscous Omschrijving | |Hoofdgerecht/ 4 pers | ± 20 min | 2016, herfst seizoenmagazine Plus Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1 bloemkool (in roosjes) 1 rode peper, zonder zaadjes en fijngehakt 1 limoen 4 el olijfolie extra vièrge 2 sjalotjes fijngehakt 4...
door webmaster | nov 27, 2016 | Hoofdgerechten, Groenten
Knolselderij stamppot met spruitjes Omschrijving | Hoofdgerecht/ groenten/ 4 pers | ± 45 min | herfst 2016, seizoenmagazine Plus Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 800 gr kruimige aardappelen 500 gr knolselder (in blokjes) 500 gr spruitjes (panklaar) 2 el olijfolie...
door webmaster | nov 27, 2016 | Rundvlees, Hoofdgerechten, Groenten
Mediterrane rode kool, uit de wok Omschrijving | | Hoofdgerecht/ 4 pers | 30 min | herfst 2016, seizoensmagazine Plus Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 el olijfolie 4 rundersaucijsjes 2 rode uien (gesnipperd) 600 gr rode kool (fijn gesneden) 1 bakje (250 gr)...