Parelhoen uit de oven

Parelhoen uit de oven

Parelhoen uit de oven Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers  | 70 min | infofoldertje meegenomen van bij de poelier Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1 panklare hele parelhoen 3 el olijfolie 2 takjes rozemarijn  5 teentjes knoflook 10 plakjes ontbijtspek 1 glas witte...
Zoetzure kip uit de braadzak

Zoetzure kip uit de braadzak

Zoet-zure kip uit de braadzak Voor dit recept heb ik een paar kleine aanpassingen gedaan naar mijn eigen smaak en keuze. Zo hou ik bijvoorbeeld meer van kleine stukjes groenten i.p.v. grove stukken op mijn bord. Bij de kruiden voor de kip heb ik ook saffraan...
Fazant, kreeft, rijst

Fazant, kreeft, rijst

Fazant met kreeftensaus en groente rijst Omschrijving | Hoofdgerecht/ wild/ 4 pers  | 35 min | 2016.12.14 – Colruyt inspiratiefolder, Smaakvolle en verfijnde eindejaarsfeesten Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 fazantenfilets 150 g rivierkreeftenvlees 2...
Kalkoen met groenterolletjes

Kalkoen met groenterolletjes

Gevulde kalkoen met groenterolletjes en bosbessenpuree Omschrijving | Hoofdgerecht/ ± 10 pers | voorbereiding 30 min / bereiding zelf 30 min +         2½ a 3 uur oven | 2016.11.30 – Colruyt inspiratiefolder,         Schitteren aan de feesttafel Uitgelichte afbeelding...
Kippendij spekjes en groenten

Kippendij spekjes en groenten

Kippendijtjes met spekjes en groenten Goed voor 2 maaltijden: dag 1 en dag 2 Ter info Dit recept is een heerlijkheid en kan je voor 2 maaltijden en toch weer anders gebruiken. M.a.w. zoals AH aanheeft, 1 x koken en 2 x eten. In mijn beleving en ervaring, zeker aan te...
Kalkoen saltimbocca

Kalkoen saltimbocca

Kalkoen saltimbocca Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers  | ± 45 min | 2016.08 – AH Nieuw Italiaans Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 280 gr kalkoenfilet 70 gr parmaham 1/2 bakje verse Italiaanse kruidenmix (ik nam verse kruiden uit eigen tuin) 1 ui 6 el olijfolie...