door webmaster | mrt 1, 2015 | Bakkerij, Brunch/ lunch
Salade met meloenbolletjes en oud Brugge kaas Omschrijving | lunch/ kaas/ 4 pers | minder dan 30 min | 2014.07.30 – Colruyt inspiratiefolder. Zomers Lunchen, fris, licht en lekker Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 sneetjes parmaham 0.5 meloen 100 g gemengde sla 3...
door webmaster | feb 22, 2015 | Brunch/ lunch
Salade niçoise met gegrilde zalm Omschrijving | lunch/ vis/ 4 pers | minder dan 30 min | 2014.07.02 – Colruyt inspiratiefolder; Op z’n zuiders Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 Atlantische zalmsteaks (diepvries) 3 Romeinse slaharten 450 g tapastomaatjes 400...
door webmaster | okt 24, 2014 | Brunch/ lunch
Krokante bruschetta’s met fijne kruiden Omschrijving | aperitiefhapje/ lunch/ kaas/ 4 pers | ruim 5 min | 2014.03.26 – Colruyt inspiratiefolder, Alle smaken van Italië Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 2 el. fijngesneden sjalot (diepvries) 1 el. bieslook...
door webmaster | mei 11, 2014 | Salades, Bijgerechten, Brunch/ lunch
Krieltjessalade met kaas en sinaasappelvinaigrette Omschrijving | Hoofdgerecht/ salade/ bijgerecht/ lunch/ 4 pers | ± 35 min | 2013.06.19 – Colruyt inspiratiefolder, zomers picknicken Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 3 bakjes tuinkers ½ sinaasappel 500 gr...
door webmaster | mei 11, 2014 | Brunch/ lunch
Lekker ideetjes voor een croque Omschrijving | Brunch /lunch | klaar in een handomdraai | 2013.07.31 – Colruyt inspiratiefolder, zomerse lunch variaties Uitgelichte afbeelding Wat ideeën op een rijtje Fijn spek, sneetjes geitenkaas, gegrilde paprika en Italiaanse...
door webmaster | mrt 25, 2014 | Brunch/ lunch
‘Oeuf en cocotte’ met grijze garnalen en rucola Omschrijving | Brunch/ lunch/ 4 pers | 30 min | 2013.03.27 – Colruyt inspiratiefolder, lentebrunch Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 el. grijze garnalen 4 lente-uitjes 50 g rucola 0.5 plantje dille (vers) 4 eieren 8...