Mokkacrèmekrans

Mokkacrèmekrans

Mokkacrèmekrans Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ voor ± 24 stukjes | ± 1:15 u, bakken 35 min | Magazine ‘Koken & Genieten’ januari 2012 Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 2 pakjes chocoladepudding poeder (om te koken a 500 ml/p) 270 gr suiker 900 ml + een beetje...
Breekbrood (1) …

Breekbrood (1) …

Zoet breekbrood met cranberries, walnoten en camenbert Omschrijving | Zoet breekbrood/ ± 20 stukjes | ± 30 min voorbereiden/ 2x1uur rijzen/ ± ½ u bakken | Gezien op internet, Baksels.net – met wat invulling van uit mijn eigen ervaringen Uitgelichte afbeelding...
Italiaans Breekbrood (1)

Italiaans Breekbrood (1)

Italiaans breekbrood, heerlijk... Een heerlijk hartig breekbrood voor Pasen of andere feestelijke aangelegenheden. Heerlijk om te dippen of bij de soep. Omschrijving | broden/ ± 30 bolletjes | voorbereiding; 30 min/ rijzen 30 min/ bakken 20 min | Gezien op internet,...
Citroencake

Citroencake

Citroencake Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ 1 cake, 20 porties | bereiding 45 min, 50 min bakken | 2012 januari, Koken-&-Genieten Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 250 g zachte boter (+ een beetje) 200 gr bloem (+ een beetje) 200 gr suiker (+ 3 el) 1 z...
Havermoutkoekjes rozijnen

Havermoutkoekjes rozijnen

Havermoutkoekjes met rozijnen Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ goed voor 12 a 14 koekjes | paar minuten voorbereiding, 1 u koelkast, 18 min afbakken | 24Kitchen, chef: Martha Bakes Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 180 gr lichtbruine suiker 200 gr kristalsuiker 120...
Chocoladekoekjes

Chocoladekoekjes

Chocoladekoekjes Recepten van Martha Bakes heb ik zelf uitgeschreven, tijdens uitzending bij 24Kitchen Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ goed voor ± 24 koekjes | paar minuten voorbereiding, 1 u koelkast, ± 15 a 18 min afbakken | 24Kitchen, Chef: Martha Bakes Uitgelichte...