door webmaster | jun 18, 2020 | Gebak, Bakkerij
Triple chocolate cookies Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ goed voor 9 grote of 14 kleine koekjes | klein halfuurtje | 24Kitchen, Rudolph van Veen, S1-A2 Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 85 g boter 100 g lichtbruine basterdsuiker 1 ei 150 g bloem 50 g pure chocolade...
door webmaster | jun 6, 2020 | Gebak, Bakkerij
Italiaanse Citroenbroodjes Wat ben ik blij dat Rudolph van Veen terug is bij 24Kitchen! Eén van zijn creaties zijn deze heerlijke broodjes. Een echte traktatie. Het kost je wel wat tijd maar is meer dan de moeite waard. Succes voor iedereen. Omschrijving | Bakkerij/...
door webmaster | mei 21, 2020 | Gebak, Bakkerij
Bessen-chocolade-koekjes Omschrijving | bakkerij/ klein gebak/ ± 14 koekjes | 10 min deeg, 30 min koelkast, 10 min oven | gezien op facebook en een beetje van mijzelf Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 140 gram roomboter 120 gram lichtbruine basterd suiker 90 gram...
door webmaster | mei 7, 2020 | Gebak, Bakkerij
Cheesecake met blauwe bessen Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ goed voor ± 12 personen | voorbereiding 45 min / bakken 35 min / afkoelen ± 3 u | gevonden op internet (en een beetje van mijzelf) Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Deeg 2 eieren 300 gr (volkoren) bloem 2...
door webmaster | apr 30, 2020 | Bakkerij, Gebak
Romige appelcake Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ goed voor 12 a 24 stuks | deeg: 1 u / rijzen: ± 45 min / bakken 25-30 min | magazine “Koken & Plezier”, januari 2012 Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 75 gr boter (en een beetje) 100 gr rozijnen 2 el rhum 400 gr...
door webmaster | apr 30, 2020 | Gebak, Bakkerij
Zachte cake met chocolade Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ klein gebak/ ± 24 (12) stuks | bereiden: 1u en 15 min / bakken 30 min | Tijdschrift “Koken & Genieten”, januari 2012 Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Cakebeslag, deel 1 550 gr (275 gr) boter ± 700 gr...