door webmaster | feb 29, 2020 | Gebak, Bakkerij
Meringuetaart met pistachenootjes en frambozen Omschrijving | gebak | ± 24 cm Ø | 12 pers | ± 40 min | Allerhande oktober 2019 Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 95 g gepelde pistachenoten 8 middelgrote eieren 1 tl citroensap 325 g fijne kristalsuiker 10 g maïzena...
door webmaster | feb 29, 2020 | Gebak, Bakkerij, Desserts
Basisrecept Meringue Omschrijving | Dessert/ meringue/ gebak/ ± 8 stuks | 15 min voorbereiding – 2 u wachten – 8 u oven | Allerhande; december 2018 Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1 citroen 5 middelgrote eieren 150 gr fijne kristalsuiker 150 gr poedersuiker 1 el...
door webmaster | feb 29, 2020 | Gebak, Bakkerij
Ananas cupcakes ondersteboven Omschrijving | bakkerij/ gebak/ 12 cupcakes | 10 min voorbereiding – 35 min bakken | via fb/ Tasty & een beetje van mijzelf Uitgelichte afbeelding Ingrediënten bak spray 100 gr boter, gesmolten 75 gr bruine suiker 12 kersen: Gekonfijt...
door webmaster | feb 29, 2020 | Bakkerij, Gebak
Basisrecept cupcakes Volgens meesterchef Rudolph van Veen via 24Kitchen. Ondertussen al aardig wat uitgeprobeerd maar dit basisrecept blijft het goed doen. Het gebruik van olie maakt de cupcake wat luchtiger dan de meer bekende botervariant. Toch liever een...
door webmaster | jan 12, 2020 | Gebak, Bakkerij
Wortelblondies Deze wortelblondies met roomkaas zijn een variatie/ kruising op de klassieke brownies en carrotcake. Zelf vond ik dit een heerlijkheid. Succes verzekerd dus. Aan u de keuze om dit ook uit te proberen Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ goed voor ± 9 a 12...
door webmaster | okt 23, 2019 | Bakkerij, Hartige taarten
Ananas-wortel cake Omschrijving | bakkerij/ hartige cake/ ± 12 porties | 20 min voorbereiding/ 1 u bakken | facebook, tasty Uitgelichte afbeelding Ingrediënten olie, voor smeren 1 ½ kopjes volkoren meel(185 g) ⅓ beker biologische suiker (65 g) 1 ½ theelepel...