Romige appelcake

Romige appelcake

Romige appelcake Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ goed voor 12 a 24 stuks | deeg: 1 u / rijzen: ± 45 min / bakken 25-30 min | magazine “Koken & Plezier”, januari 2012 Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 75 gr boter (en een beetje) 100 gr rozijnen 2 el rhum 400 gr...
Zachte cake met chocolade

Zachte cake met chocolade

Zachte cake met chocolade Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ klein gebak/ ± 24 (12) stuks | bereiden: 1u en 15 min / bakken 30 min | Tijdschrift “Koken & Genieten”, januari 2012 Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Cakebeslag, deel 1 550 gr (275 gr) boter ± 700 gr...
Mokkacrèmekrans

Mokkacrèmekrans

Mokkacrèmekrans Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ voor ± 24 stukjes | ± 1:15 u, bakken 35 min | Magazine ‘Koken & Genieten’ januari 2012 Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 2 pakjes chocoladepudding poeder (om te koken a 500 ml/p) 270 gr suiker 900 ml + een beetje...
Breekbrood (1) …

Breekbrood (1) …

Zoet breekbrood met cranberries, walnoten en camenbert Omschrijving | Zoet breekbrood/ ± 20 stukjes | ± 30 min voorbereiden/ 2x1uur rijzen/ ± ½ u bakken | Gezien op internet, Baksels.net – met wat invulling van uit mijn eigen ervaringen Uitgelichte afbeelding...
Italiaans Breekbrood (1)

Italiaans Breekbrood (1)

Italiaans breekbrood, heerlijk... Een heerlijk hartig breekbrood voor Pasen of andere feestelijke aangelegenheden. Heerlijk om te dippen of bij de soep. Omschrijving | broden/ ± 30 bolletjes | voorbereiding; 30 min/ rijzen 30 min/ bakken 20 min | Gezien op internet,...
Citroencake

Citroencake

Citroencake Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ 1 cake, 20 porties | bereiding 45 min, 50 min bakken | 2012 januari, Koken-&-Genieten Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 250 g zachte boter (+ een beetje) 200 gr bloem (+ een beetje) 200 gr suiker (+ 3 el) 1 z...