door webmaster | mei 9, 2021 | Gebak, Bakkerij
Japanse Cheesecake met een krokante bodem en frambozentopping Omschrijving | bakkerij/ gebak/ 8 a 12 porties | voorbereiding ± 10 min / bakken; 1:15u / 30 min laten rusten in de oven en 30 min afkoelen in de koelkast | gezien op faceboek & aanvulling van mijzelf....
door webmaster | mrt 21, 2021 | Gebak, Bakkerij
Rijkgevulde powerkoekjes om makkelijk mee te nemen Omschrijving | kleine koekjes| 12 porties | ongeveer 50 min | gezien bij 24Kitchen/ chef: Rudolph van Veen. Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 6 grote Medjool dadels 20 g cashewnoten 120 g pindakaas 60 g zachte boter...
door webmaster | mrt 18, 2021 | Gebak, Bakkerij
Aardbeien- en bosvruchtenslofjes Omschrijving | Mini-slofjes / 8 a 10 stuks | 15 min voorbereiding/ 20 min bakken/ 10 min afwerking | Uit eigen keuken. Uitgelichte afbeelding Ter info Op internet zijn verschillende recepten te vinden. Uiteindelijk heb ik mijn versie...
door webmaster | mrt 11, 2021 | Broden, Gebak, Bakkerij
Bananenbrood Je ziet ze overal, het is blijkbaar een nieuwe hype. Verschillende recepten bekeken en vergeleken. Uiteindelijk heb ik mijn eigen verhoudingen gemaakt met een verbluffend resultaat. Aan de gezellige bakker de keuze... Succes. Omschrijving | Broden/ gebak/...
door webmaster | feb 27, 2021 | Gebak, Bakkerij
Buche de Noël: een prachtstuk als nagerecht op je kerstdiner Het recept is van Rudolph van Veen wat uitgezonden werd in een aflevering van Beau op rtl4. Garneren kan uiteindelijk naar eigen smaak en inzichten Omschrijving | Nagerecht/ gebak/ 10 pers | ruim een uur |...
door webmaster | feb 27, 2021 | Gebak, Bakkerij
Bosvruchtencake met frambozen en blauwe bessen Afgeleid van de glutenvrije bosvruchtencake van R. van Veen op 24Kitchen Omschrijving | fris, fruitige cake/ ong 10 a 12 plakken | 1 uur en 40 min | Gezien op 24Kitchen (R. van Veen, en een beetje van mijzelf) Uitgelichte...