door webmaster | okt 2, 2016 | Gebak, Bakkerij
Basisrecept voor een eenvoudige cake Ook wel vier-vierde-cake genoemd Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ 12 porties | ruim een uur, inclusief baktijd | uit moeders keuken, wat ik al sinds mijn kinderjaren gebruik Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 200 gram boter 200...
door webmaster | sep 18, 2016 | Gebak, Bakkerij
Slagroomtaart Omschrijving | Bakkerij/gebak/ 8 a 12 pers | ± 1 uurtje | Van thuis uit meegekregen, uit eigen keuken Uitgelichte afbeelding Ingrediënten De basis is een Moskovisch beslag en kun je hier vinden Voor de afwerking (is Victoriabeslag): 150 gr...
door webmaster | sep 17, 2016 | Gebak, Bakkerij
Havermoutmuffins met blauwe bessen Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ 12 stuks | 25 min | 2016.08 AH, koken voor Kids Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 200 gr winterpeen (vind ik persoonlijk iets te veel, mijn advies zou zijn 100 gr of zelfs weglaten) 275 gr volkoren...
door webmaster | jun 25, 2016 | Gebak, Bakkerij
Red Velvet Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ 8 a 10 pers | 15 min + 30 a 35 min afbakken | info-magazine 2016 van Versloot Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Beslag 120 gr boter, op kamertemperatuur + wat extra om in te vetten 300 gr kristalsuiker 3 biologische eieren...
door webmaster | apr 19, 2016 | Gebak, Bakkerij
Rode bessen cupcakes met witte chocolade Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ 12 stuks | ± 45 min | 24Kitchen, Chef: Rudolph van Veen, Rudolph’s bakery Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Basis cupcake beslag Topping met witte chocolade 200 g bloem 7 g bakpoeder 220 g...
door webmaster | mrt 31, 2016 | Gebak, Bakkerij
Rabarbertaart (2) Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ 8 a 10 pers | 25 min voorbereiding, 40 min bakken + 1 uur wachten | allerhande, nr en jaartelling niet meer bekend Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 2 eieren 150 g roomboter 350 g bloem 4 el witte basterdsuiker 500 g...