Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the wp-pagenavi domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /var/www/1084911002/mijnreceptenbundel.nl/wp-includes/functions.php on line 6114
Gebak | mijn receptenbundel
Basisrecept cake

Basisrecept cake

Basisrecept voor een eenvoudige cake Ook wel vier-vierde-cake genoemd Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ 12 porties | ruim een uur, inclusief baktijd | uit moeders keuken, wat ik al sinds mijn kinderjaren gebruik Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 200 gram boter 200...
Slagroomtaart

Slagroomtaart

Slagroomtaart Omschrijving | Bakkerij/gebak/ 8 a 12 pers | ± 1 uurtje | Van thuis uit meegekregen, uit eigen keuken Uitgelichte afbeelding Ingrediënten De basis is een Moskovisch beslag en kun je hier vinden  Voor de afwerking (is Victoriabeslag): 150 gr...
Havermoutmuffins …

Havermoutmuffins …

Havermoutmuffins met blauwe bessen Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ 12 stuks | 25 min | 2016.08 AH, koken voor Kids Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 200 gr winterpeen (vind ik persoonlijk iets te veel, mijn advies zou zijn 100 gr of zelfs weglaten) 275 gr volkoren...
Red Velvet (1)

Red Velvet (1)

Red Velvet Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ 8 a 10 pers | 15 min + 30 a 35 min afbakken | info-magazine 2016 van Versloot Uitgelichte afbeelding  Ingrediënten Beslag 120 gr boter, op kamertemperatuur + wat extra om in te vetten 300 gr kristalsuiker 3 biologische eieren...
Rode bessencupcakes …

Rode bessencupcakes …

Rode bessen cupcakes met witte chocolade Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ 12 stuks | ± 45 min | 24Kitchen, Chef: Rudolph van Veen, Rudolph’s bakery Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Basis cupcake beslag Topping met witte chocolade 200 g bloem 7 g bakpoeder 220 g...
Rabarbertaart (2)

Rabarbertaart (2)

Rabarbertaart (2) Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ 8 a 10 pers | 25 min voorbereiding, 40 min bakken + 1 uur wachten | allerhande, nr en jaartelling niet meer bekend Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 2 eieren 150 g roomboter 350 g bloem 4 el witte basterdsuiker 500 g...