door webmaster | feb 26, 2014 | Koude voorgerechten, Hapjes met vis, Hapjes met groenten, Aperitiefhapjes
Garnalen cocktail Omschrijving | Amuses/ vis/ koud voorgerecht/ 6-12 pers | ongeveer 15 min | van thuis uit meegekregen Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 6 el Cocktailsaus (pot van D&L) 2 el ongeklopte slagroom ½ el citroensap 150 gram Hollandse garnalen 12...
door webmaster | feb 26, 2014 | Hapjes met vis, Hapjes met groenten, Aperitiefhapjes
Champignons gevuld met garnalen Omschrijving | Amuse/ groenten/ vis/ 20 a 24 stuks | ± 10 min en dan nog even onder de grill | gezien in de praktijk Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 24 champignons 100 gram boter 2 teentjes knoflook 1 bosje peterselie peper en zout...
door webmaster | feb 26, 2014 | Hapjes met vis, Aperitiefhapjes
Gevulde tomaatjes met tonijn en garnalen Omschrijving | Amuses/ vis/ 6 a 8 pers (± 2 tomaatjes per persoon) | ± 20 min | Boodschappen magazine, nr 12, jaargang 2006 Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 12 middelgrote tomaten 150 gram verse tonijn of 250 gram...
door webmaster | feb 26, 2014 | Hapjes met vis, Aperitiefhapjes
Omelet rolletjes met zalm Omschrijving | Amuses/ vis/ 36 a 40 stuks | ruim 3 uur (afkoelen inbegrepen) | gevonden op internet Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 6 eieren 3 theelepels maïzena 125 gram smeerbare roomkaas 2 eetlepels ingelegde gember, fijngehakt 2...
door webmaster | feb 26, 2014 | Hapjes met vis, Aperitiefhapjes
Zalm amuse met vanillecrème Omschrijving | Amuses/ vis/ 6 pers | ongeveer 20 min | Allerhande nr 5, jaargang 2005. Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1 vanillestokje 150 gram verse roomkaas naturel 2 eetlepels mayonaise 6 rechthoekige plakken zalm 1 eetlepel...
door webmaster | feb 26, 2014 | Hapjes met vis, Aperitiefhapjes
Makreelcrème Omschrijving | Amuses/ vis/ kaas/ 18 pers | ongeveer 10 min | Allerhande nr 13, jaargang 2005 Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 100 gram gerookte makreelfilet 3 eetlepels mayonaise ½ eetlepel mierikswortel (potje, Kühne) ½ eetlepel citroensap peper 6...