Champignons met garnalen

Champignons gevuld met garnalen

Omschrijving

Amuse | groenten | vis | 20 a 24 stuks 
Bereidingstijd: ong 10 min en dan nog even onder de grill
Bron: gezien in de praktijk

Ingrediënten:

  • 24 champignons
  • 100 gram boter
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 bosje peterselie
  • peper en zout
  • 100 gram garnalen

Bereiding:

  1. Borstel de champignons schoon en haal voorzichtig de steeltjes eruit.
  2. Meng de boter, 1 eetlepel fijngehakte peterselie, de uitgeperste knoflook, peper en zout door elkaar.
  3. Vul de champignons met een paar garnalen en het botermengsel en zet ze ca. 10 minuten onder de grill tot ze gaar zijn.
  4. Zet de champignons één voor één op een lepeltje en dien ze warm op.

Tips:

  • Als u geen 24 lepels heeft kunt u dit gerecht ook in 2 of 3 etappes serveren.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten