Champignons gevuld met garnalen

Omschrijving

| Amuse/ groenten/ vis/ 20 a 24 stuks

| ± 10 min en dan nog even onder de grill

| gezien in de praktijk

Uitgelichte afbeelding

Ingrediënten

  • 24 champignons
  • 100 gram boter
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 bosje peterselie
  • peper en zout
  • 100 gram garnalen

Bereiding

  1. Borstel de champignons schoon en haal voorzichtig de steeltjes eruit.
  2. Meng de boter, 1 eetlepel fijngehakte peterselie, de uitgeperste knoflook, peper en zout door elkaar.
  3. Vul de champignons met een paar garnalen en het botermengsel en zet ze ca. 10 minuten onder de grill tot ze gaar zijn.
  4. Zet de champignons één voor één op een lepeltje en dien ze warm op.

TIP:  Als u geen 24 lepels heeft kunt u dit gerecht ook in 2 of 3 etappes serveren.

 

Categorieën