Hollandse garnaal kroketten

Hollandse garnaal kroketten

Hollandse garnaalkroketten Omschrijving | Voorgerecht, warm | 12 kroketten | ongeveer anderhalf uur | Delicious magazine 2011 Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Voor de bouillon 1 kg visafval (liefst kop en graat van witvis en de schalen van de kreeft, vraag de...
Gebakken kerriescampi’s …

Gebakken kerriescampi’s …

Gebakken kerriescampi’s met worteltagliatelle en sinaasappel Omschrijving | Voorgerecht, warm | 4 pers  | minder dan 30 min | 2013.12.18 – Colruyt inspiratiefolder, feestgids kerst Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 20 rauwe, ongepelde zeewatergarnalen ‘scampi’...
Gegratineerde scampi diabolique

Gegratineerde scampi diabolique

Gegratineerde scampi diabolique Omschrijving | Voorgerecht, warm | 4 pers   | minder dan 30 min | 2013.03.13 – Colruyt inspiratiefolder, Paasfeest Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 12 ongepelde tijgergarnalen ‘scampi jumbo’ (diepvries) 2 rode paprika’s 4 blaadjes...
Garnaalschelpen

Garnaalschelpen

Garnaalschelpen Omschrijving | Voorgerecht, warm | 6 pers   | ongeveer 20 min | Info kaartje Solo 1980, “Gulden kookkunst kaartje” Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 50 gr boter 125 gr gepelde garnalen 30 gr bloem 75 gr gemalen kaas 2 el room Peper, zout,...