door webmaster | mei 17, 2015 | Warme voorgerechten, Voorgerechten
Staartvis met forelmousse en erwtenpuree met salie Omschrijving | Voorgerecht, warm | 4 pers | 35 min | 2014.12.17 Colruyt inspiratiefolder. Geslaagde feesten Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 125 gerookte forelfilets 2 staartvisfilets (diepvries) 400 g erwten...
door webmaster | feb 15, 2015 | Warme voorgerechten, Voorgerechten
Vispannetje met asperges en pancetta crumble Omschrijving | Voorgerecht, warm | 4 pers | minder dan 60 min | 2014.04.23 – Colruyt inspiratiefolder; een geslaagd feest Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 400 g koolvishaasje (diepvries) 500 g witte asperges 1 el....
door webmaster | dec 19, 2014 | Warme voorgerechten, Voorgerechten
Vispannetje van Piet Omschrijving | Voorgerecht, warm | 4 pers | ongeveer 20 a 25 min | VTM koken, recept van Piet Huysentruyt Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 3 eigelen 1 dl room 150 gr champignon 150 gr zeevruchten 150 gr garnalen gemalen kaas witte wijn...
door webmaster | dec 4, 2014 | Warme voorgerechten, Voorgerechten
St. Jakobsnoten met verfijnde broccolicrème en krokante speksnippers Omschrijving | Voorgerecht, warm | 4 pers | ongeveer 35 min | 2014.12.03 – Colruyt Inspiratiefolder. Feestelijke recepten, van aperitief tot dessert Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 12...
door webmaster | dec 4, 2014 | Vis, Warme voorgerechten, Voorgerechten, Hoofdgerechten
Geflambeerde kreeft met pastis en fijne groentjes Omschrijving | Voorgerecht, warm | 4 pers | ongeveer 35 min | 2014.12.03 – Colruyt Inspiratiefolder. Feestelijke recepten, van aperitief tot dessert Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 2 gekookte kreeften (diepvries)...
door webmaster | mei 11, 2014 | Warme voorgerechten, Voorgerechten
Brickdeegpakketje met rauwe ham en asperges Omschrijving | Voorgerecht, warm | 4 pers | 35 min | 2013.04.10 – Colruyt inspiratiefolder, een geslaagd feest Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 sneden rauwe Culatello-ham 500 gr witte asperges 1 bakje tuinkers 1 bosje...