door webmaster | jun 16, 2019 | Desserts, Sausen
Coulis maken van fruit Voor het maken van een coulis kan je eigenlijk alle soorten fruit gebruiken. Het belangrijkste is dat je de verhouding bewaakt want deze is eigenlijk altijd hetzelfde. Een coulis is een heerlijke verfrissend sausje op bv ijs of een schaaltje...
door webmaster | apr 30, 2017 | Sausen
Zelf je kruiden(bouillon)blokjes maken Omschrijving | Sausen, bouillonblokjes | paar minuten | 24Kitchen, Estée Strooker, (volgens mijn herinnering bij een kippensoep?) Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1 bos basilicum 1 bos bladpeterselie olijfolie extra vierge 1 ...
door webmaster | apr 2, 2017 | Sausen
Zelf Tomatenketchup maken Omschrijving | Sausen | ruim 3 u, neem hier wel de tijd voor | Landleven magazine, december 2016 Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1 wortel 1 rode ui 1 stengel bleekselderij 1 scheut olijfolie verse gember, ter grootte van een duim 2 tenen...
door webmaster | dec 25, 2016 | Sausen
Pittige fetadipsaus Omschrijving | Sausen/ dipsausen | ongeveer 10 min | 2016.12.14 – Colruyt inspiratiefolder, Smaakvolle en verfijnde eindejaarsfeesten Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1 rood pepertje 1 el. citroensap 1 teentje knoflook 5 gedroogde tomaten 100...
door webmaster | jan 10, 2016 | Sausen
Zelf de lekkerste "groene pesto" maken Omschrijving | sausen | ± 5 a 10 min | ergens gezien op internet, en een beetje van mijzelf Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 0,5 teentje knoflook 1 snufje grof zeezout 25 gram basilicum één plantje/bosje is circa 25 gram (zie...
door webmaster | okt 18, 2015 | Sausen
Eigen "Ragout" maken, voor diverse gerechten Omschrijving | Sausen | ongeveer 10 a 15 min | Uit eigen keuken/ van thuis uit meegekregen Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 50 gr boter 50 gr meel (bloem) 500 ml vocht (melk, kookvocht van groenten, bouillon…) peper,...