Zelfgemaakte kruidenblokjes

Omschrijving

 | pesto | sausen …

 | paar minuten

 | 24Kitchen, Estée Strooker, (volgens mijn herinnering bij een kippensoep?)

Ingrediënten

  • 1 bos basilicum
  • 1 bos bladpeterselie
  • olijfolie extra vierge
  • 1  citroen
  • 150 ml water

Bereiding

  1. Pluk de basilicum en de helft van de peterselie. (Bewaar de rest in een diepvrieszakje in de vriezer).
  2. Pureer de kruiden met olijfolie extra vierge, sap van de citroen en het water zo glad mogelijk, bv met een blender of magic bullet.
  3. Zeef het kruidenmengsel en schenk het vocht in ijsblokjeszakjes en bevries ze in circa 2 uur.

Zo heb je altijd verse kruidenbouillonblokjes die je kan gebruiken in diverse gerechten

Succes

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten