door webmaster | sep 30, 2014 | Hoofdgerechten, Vis
Zalmhaasje met een balsamico-gembersaus Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | ± 10 min | 2014.09.24 – Okay informatiefolder Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 zalmhaasjes peper en zout 2 el lente uitjes 4 el balsamico azijn 1 el gembersnippers 1 teentje knoflook 1...
door webmaster | sep 5, 2014 | Vis, Hoofdgerechten
Scampigratin met broccoli Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | minder dan 60 min | 2014.07.30 – Colruyt inspiratiefolder Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 20 rauwe, gepelde zeewatergarnalen ‘scampi’ (diepvries) 3 lente-uitjes 1 broccoli 1 zoete puntpaprika 0.33...
door webmaster | sep 1, 2014 | Pasta's, Hoofdgerechten, Vis
Pastaschotel zalm & broccoli Omschrijving | | Hoofdgerecht/ 4 pers | minder dan 60 min | 2014.06.04 – Colruyt inspiratiefolder, Barbeque Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 3 Atlantische zalmfilets 1 broccoli 0.5 plantje basilicum (vers) 8 zongedroogde tomaten 7...
door webmaster | aug 31, 2014 | Vis, Pasta's
Pappardelle met scampi en spinazie Omschrijving | | Hoofdgerecht/ 4 pers | minder dan 30 min | 2018.12.19 – Colruyt inspiratiefolder; Pak uit met de feesten. Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 32 partyscampi’s (diepvries) 500 g verse spinazie 300 g kerstomaten 1 rood...
door webmaster | aug 31, 2014 | Hoofdgerechten, Vis
Roodbaars met notenboter op bedje van courgette Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | ± 45 min | 2014.08.27 – Okayfolder. Een geslaagde terugkeer Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 roodbaarsfilet (diepvries of vers) 3 courgettes 1 kg aardappelen 2 dl room 2 el...
door webmaster | aug 25, 2014 | Vis, Pasta's, Hoofdgerechten
Fish sticks en pasta met courgettes Omschrijving | | Hoofdgerecht/ 4 pers | ± 15 min | 2008.08.27 – Colruyt inspiratiefolder. Handige tips Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 16 fish sticks (Iglo) 500 gr risone (pasta) 500 gr courgetteschijfjes 2 el gesneden ui 400 gr...