Zalmhaasje met een balsamico-gembersaus

Omschrijving:

Hoofdgerecht | vis | 4 personen
Bereidingstijd:10 min
Bron: 2014.09.24 – Okay informatiefolder

Ingrediënten:

  • 4 zalmhaasjes
  • peper en zout
  • 2 el lente uitjes
  • 4 el balsamico azijn
  • 1 el gembersnippers
  • 1 teentje knoflook
  • 1 el olijfolie
  • rijst
  • courgette

Bereiding:

  1. Laat de zalmhaasjes volledig ontdooien en dep droog
  2. kruid met peper en zout
  3. meng balsamico azijn met geraspte gember, lente uitjes en knoflook
  4. doe de balsamico-gembermengeling in een kookpan en breng aan de kook
  5. Zet opzij, Verhit olijfolie in een grillpan en gril de zalm 7 a 10 min
  6. lepel er de balsamico-gembersaus over.
  7. serveer met rijst en courgette