Zalmhaasje met een balsamico-gembersaus

Omschrijving

| Hoofdgerecht/ 4 pers

| ± 10  min

| 2014.09.24 – Okay informatiefolder

Uitgelichte afbeelding

Ingrediënten

  • 4 zalmhaasjes
  • peper en zout
  • 2 el lente uitjes
  • 4 el balsamico azijn
  • 1 el gembersnippers
  • 1 teentje knoflook
  • 1 el olijfolie
  • rijst
  • courgette

Bereiding

  1. Laat de zalmhaasjes volledig ontdooien en dep droog
  2. kruid met peper en zout
  3. meng balsamico azijn met geraspte gember, lente uitjes en knoflook
  4. doe de balsamico-gembermengeling in een kookpan en breng aan de kook
  5. Zet opzij, Verhit olijfolie in een grillpan en gril de zalm 7 a 10 min
  6. lepel er de balsamico-gembersaus over.
  7. serveer met rijst en courgette

Categorieën

Print Friendly, PDF & Email