Zalmhaasje gembersaus

Zalmhaasje met een balsamico-gembersaus

Omschrijving

| Hoofdgerecht/ 4 pers

| ± 10  min

| 2014.09.24 – Okay informatiefolder

Uitgelichte afbeelding

Ingrediënten

  • 4 zalmhaasjes
  • peper en zout
  • 2 el lente uitjes
  • 4 el balsamico azijn
  • 1 el gembersnippers
  • 1 teentje knoflook
  • 1 el olijfolie
  • rijst
  • courgette

Bereiding

  1. Laat de zalmhaasjes volledig ontdooien en dep droog
  2. kruid met peper en zout
  3. meng balsamico azijn met geraspte gember, lente uitjes en knoflook
  4. doe de balsamico-gembermengeling in een kookpan en breng aan de kook
  5. Zet opzij, Verhit olijfolie in een grillpan en gril de zalm 7 a 10 min
  6. lepel er de balsamico-gembersaus over.
  7. serveer met rijst en courgette

Categorieën

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten