Kabeljauw tapenadekorstje

Omschrijving

| Hoofdgerecht/ 4 pers

| ± 30 min

| 2014.09.24 – Okay informatiefolder, diepvries op het menu

Uitgelichte afbeelding

Ingrediënten

  • 4 kabeljauwfilets
  • peper en zout
  • 4 sneetjes oud brood
  • 150g tapenade naar keuze
  • pistachenoten
  • olijfolie
  • aardappelpuree
  • venkel

Bereiding

  1. laat 4 kabeljauwfilets oppervlakkig ontdooien en dep droog.
  2. kruid met peper
  3. meng het broodkruim met de tapenade en 2 el grof gehakte pistachenoten
  4. besmeer er de bovenkant van de kabeljauw mee
  5. vet een ovenschaal in met olijfolie en schik er de vis in.
  6. bak ongeveer 30 min in een op 190 °C voorverwarmde oven
  7. serveer met aardappelpuree met verse kruiden (bieslook, platte peterselie en basilicum) en gestoofde venkel

Categorieën

Print Friendly, PDF & Email