Kabeljauw tapenadekorstje

Kabeljauw tapenadekorstje

Omschrijving

| Hoofdgerecht/ 4 pers

| ± 30 min

| 2014.09.24 – Okay informatiefolder, diepvries op het menu

Uitgelichte afbeelding

Ingrediënten

  • 4 kabeljauwfilets
  • peper en zout
  • 4 sneetjes oud brood
  • 150g tapenade naar keuze
  • pistachenoten
  • olijfolie
  • aardappelpuree
  • venkel

Bereiding

  1. laat 4 kabeljauwfilets oppervlakkig ontdooien en dep droog.
  2. kruid met peper
  3. meng het broodkruim met de tapenade en 2 el grof gehakte pistachenoten
  4. besmeer er de bovenkant van de kabeljauw mee
  5. vet een ovenschaal in met olijfolie en schik er de vis in.
  6. bak ongeveer 30 min in een op 190 °C voorverwarmde oven
  7. serveer met aardappelpuree met verse kruiden (bieslook, platte peterselie en basilicum) en gestoofde venkel

Categorieën

Bezoekers

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten