Gevulde puntpaprika

Gevulde puntpaprika

Puntpaprika met gehaktvulling en Provençaalse saus Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | 20 min voorbereiding en 35 min bereiding zelf | 2017.08.23 – Colruyt inspiratiefolder; Koken met 5 ingrediënten Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 600 g gehakt varken + kalf   6...
Varkensstoofpotje venkel

Varkensstoofpotje venkel

Varkensstoofpotje met venkel Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | 45 min | 2017.09.06 – Colruyt inspiratiefolder, Gevarieerd en snel klaar Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 Varkensmignonettes (diepvries) 3 venkelknollen 0.33 bosje peterselie (vers) 800 g...
Cordon bleu (2)

Cordon bleu (2)

Cordon bleu met wortelen en een fruitig sausje Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers  | ± 25 min | 2017.01.11 – Infofolder Okay (Colruyt group) Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 cordon bleus 800 gr wortelen 1 sinaasappel 2 takjes verse tijm 1 ui 3 el boter 2 el...
Mignonnette puree-venkel

Mignonnette puree-venkel

Mignonnette met puree en romige venkel Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers  | ±40 min | 2017.03.08 – Infofolder Okay (Colruyt group) Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 Varkensmignonettes   3 wortelen 2 venkelknollen 800gr aardappelen 2 dl lichte room 2 el boter 1...
Duivelsgebraad & wortelsaus

Duivelsgebraad & wortelsaus

Duivelsgebraad met romige wortelsaus Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers  | 15 min voorbereiding en 25 min bereiding | 2017.03.22 – Infofolder Okay (Colruyt group) Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 sneetjes duivelsgebraad (varkensfilet) 600 gr wortelen 3 takjes...
Varkenshaasje met …

Varkenshaasje met …

Varkenshaasje met mosterd en vergeten groenten in portosaus Omschrijving | Hoofdrgerecht/ 4 pers  | 35 min | 2015.12.16 – Okay folder, Smakelijke feestideeën Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1 varkenshaasje in mosterdmarinade 100 g gerookte spekreepjes 500 g...