door webmaster | apr 23, 2015 | Rundvlees, Hoofdgerechten
Dunne lende met pittige tomatensalsa en zoete aardappelsalade Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | 60 min | 2014.09.24 – Colruyt inspiratiefolder. Wereldse smaken Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 800 g dunne lende 300 g kerstomaten 3 lente-uitjes 1 limoen...
door webmaster | apr 20, 2015 | Rundvlees, Hoofdgerechten
Curry met koriander, steakreepjes en Chinese kool Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | 35 min | 2014.09.24 – Colruyt inspiratiefolder. Wereldse smaken Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 500 g minuutsteak (beenhouwerij) 0.5 Chinese kool 100 g sojascheuten 0.5...
door webmaster | mrt 5, 2015 | Rundvlees, Hoofdgerechten
Blinde vink met champignons en fijne bearnaisesaus Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | minder dan 30 min | 2014.09.10 – Colruyt inspiratiefolder. Variatie voor elke dag Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 blinde vinken 500 g champignons 250 g kerstomaten 6...
door webmaster | feb 22, 2015 | Rundvlees, Hoofdgerechten
Dunne lende met pizzaiolasaus Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | minder dan 30 min | 2017.07.02 – Colruyt inspiratiefolder; op z’n zuiders Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1 dunne lende (1 kg) 5 takjes platte peterselie 2 sjalotten 1 teentje knoflook 400...
door webmaster | feb 22, 2015 | Rundvlees, Hoofdgerechten
Kalfsrolletjes met tomatenvulling en gebakken artisjok Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | minder dan 30 min | 2014.07.02 – Colruyt inspiratiefolder; Op z’n Zuiders Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 8 kalfsescalopes 4 artisjokken 3 rode paprika’s 0.5 citroen 1...
door webmaster | dec 8, 2014 | Rundvlees, Hoofdgerechten
Dunne lende met knapperige knolselderfrietjes Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | ± 30min | 2014.12.03 – Colruyt Inspiratiefolder. Feestelijke recepten, van aperitief tot dessert Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 800 g dunne lende 0.5 knolselder 1 plantje platte...