door webmaster | apr 15, 2014 | Hoofdgerechten, Gevogelte
Parelhoen uit de oven Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | 1:30 u | gekregen van een kennis Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1 hele parelhoen van ca. 1000 gram zout & peper & 1 eetlepel tijm 25 gram braadboter 1 dikke ui 1 wortel 1 schijf knolselderij 2...
door webmaster | apr 15, 2014 | Gevogelte, Hoofdgerechten
Ovengebakken haantje met romige champignonsaus en miniprei Omschrijving | Hoofdgerecht/ feestelijk/ 4 pers | meer dan 60 min | 2013.12.18 – Colruyt inspiratiefolder, feestgids kerst Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 2 haantjes 150 g gerookte spekblokjes 150...
door webmaster | apr 15, 2014 | Gevogelte, Hoofdgerechten
Kwartelfilets met granaatappelsaus en gebakken courgetteschijfjes Omschrijving | Hoofdgerecht/ feestelijk/ 4 pers | minder dan 30 min | 2013.12.18 – Colruyt inspiratiefolder, feestgids kerst Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 500 g kwartelfilets (diepvries) 3...
door webmaster | apr 15, 2014 | Gevogelte, Hoofdgerechten
Kwartelfilets met citroen en erwtencouscous Omschrijving | Hoofdgerecht/ Feestelijk/ 4 pers | minder dan 60 min | 2013.04.10 – Colruyt inspiratiefolder, een geslaagd feest Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 500 g kwartelfilets (diepvries) 250 g erwten (diepvries) 2...
door webmaster | apr 15, 2014 | Gevogelte, Hoofdgerechten
Kruidige kipfilet met pittige boontjes Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | minder dan 30 min | 2013.05.08 – Colruyt inspiratiefolder, pasta voor elk gerecht Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 600 g borstfilet van braadkip 800 g prinsessenboontjes 4 lente-uitjes...
door webmaster | apr 15, 2014 | Gevogelte, Hoofdgerechten
Kiptajini met amandelen en abrikozen Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | ± 30 a 35 min | 2011 juli-aug, Buitenleven magazine Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1-2 el olijfolie Biologische kip van 1,5 kg 2 uien 2 teentjes knoflook Plukje saffraan 1 tl kurkuma 1 tl...