door webmaster | mei 31, 2023 | Gebak, Bakkerij
Meyer-lemon cake Naar inspiratie van Martha Steward op 24Kitchen. Heerlijk met een vers kopje koffie Ter info Lagen dun gesneden Meyer-citroenen geven dit verder klassieke dessert een zachte complexiteit . Men denkt dat Meyer citroenen een kruising is van een citroen...
door webmaster | mei 19, 2023 | Bakkerij, Gebak
Heerlijke frisse Franse Fruittaart Heb je veel zomerfruit in huis? Dan heb je een ideale gelegenheid om deze te verwerken. Past bij elke gelegenheid; verjaardag, moederdag... leef je uit, succes verzekerd Omschrijving | gebak/ 8 a 10 pers | ± 30 min voorbereiding/ 30...
door webmaster | apr 10, 2023 | Broden, Bakkerij
Heerlijk Belgisch Koekebrood Erg lekker, zoet brood. In Nl eerder gezien als Brioche brood. Ideaal bij bv met Pasen Omschrijving | bakkerij/ brood/ 10 pers | deeg ± 10 a 20 min / 45 min 1e rijs / verwerken + 30 min 2e rijs/ 45 min bakken | Van thuis uit meegekregen...
door webmaster | feb 26, 2023 | Broden, Bakkerij
Klassiek, eenvoudig vlechtbrood Omschrijving | bakkerij/ brood/ 1 brood | ± 15 min deeg/ 2 x 30 min rijzen/ 40 min bakken | 2016.09 – Landleven Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 450 g tarwemeel 300 g bloem 450 g water (op kamertempratuur) 1 el gedroogde gist...
door webmaster | feb 26, 2023 | Gebak, Bakkerij
De Nutella-Kersttaart Een mogelijkheid om met R. van Veen aan de slag te gaan, helaas deze keer niet voorbij. Het mag de pret niet drukken, zelf thuis maken kon ook. Omschrijving | bakkerij/ gebak/ 8 pers | ± 1:30 uur | 2022.12 – op Instagram gezien bij R. van...
door webmaster | feb 22, 2023 | Gebak, Bakkerij
Vanille madeleines (2) Omschrijving | bakkerij/ klein gebak/ 20 stuks | ± 10 min beslag, 30 min rusten, 8 a 10 min bakken | februari 2023, Tijdschrift Foodies. Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 175 gr roomboter (+ wat extra) 125 gr zelfrijzend bakmeel (of gewone...