door webmaster | mei 24, 2022 | Gebak, Bakkerij
Red Velvet taart Omschrijving | Bakker/ gebak/ 12 a 14 pers | ± 1:30 u | gebasseerd op recept van Rutger bakt Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Voor de cake Cremechees frosting 290 ml karnemelk, op kamertemperatuur 1,5 tl rode (gel) kleurstof 18 gr cacaopoeder 230...
door webmaster | mei 8, 2022 | Gebak, Bakkerij
Limonade Cupcake Een mooie en gezellige creatie uit een van Rudolph's afleveringen van "de jonge bakkers". Leuk om met kinderen te bakken Omschrijving | bakkerij/ cupcakes/ 4 pers | ± 1u 25 min | 24Kitchen/ chef: Rudolph van Veen/ seizoen Jonge Bakker 2021...
door webmaster | mei 8, 2022 | Gebak, Bakkerij
Kersenflappen met banketbakkersroom Omschrijving | bakkerij/ gebak/ 10 stuks | ± 45 min | 24Kitchen. chef: Rudolph van Veen Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Banketbakkersroom 1 vanillestokje 250 ml melk 35 g suiker 2 eidooiers 1 el bloem Kersenvulling...
door webmaster | apr 27, 2022 | Gebak, Bakkerij
No Bake Cheesecake Heerlijk met verse aardbeien in een marinade van vlierbloesemsiroop Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ 8 pers | ± 20 min, 3 u wachten | 2022.04 – Allerhande Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 200 gr granola noten & pitten (je kan deze...
door webmaster | dec 9, 2021 | Gebak, Bakkerij
Stoombootslofjes een heerlijke variaties op de fruitslofjes Omschrijving | gebak/ goed voor ± 8 a 10 slofjes | ± 10 min voor het deeg/ ± 1 u koelen/ 20 min bakken | inspiratie gezien op fb, hier mijn draai aan gegeven Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Sloffendeeg...
door webmaster | okt 16, 2021 | Gebak, Bakkerij, Vullingen & Toppings
De verschillende soorten meringue's De soorten meringue verschillen in zowel ingrediënten als bereiding en zijn afkomstig uit verschillende landen. Behoud voor een goed resultaat altijd de verhoudingen. Eén deel eiwit en twee delen suiker. Omschrijving | bakkerij/...