Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the wp-pagenavi domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /var/www/1084911002/mijnreceptenbundel.nl/wp-includes/functions.php on line 6114
Gebak | mijn receptenbundel
Red Velvet (2)

Red Velvet (2)

Red Velvet taart Omschrijving | Bakker/ gebak/ 12 a 14 pers | ± 1:30 u  | gebasseerd op recept van Rutger bakt Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Voor de cake Cremechees frosting 290 ml karnemelk, op kamertemperatuur 1,5 tl rode (gel) kleurstof  18 gr cacaopoeder 230...
Limonade-Cupcakes

Limonade-Cupcakes

Limonade Cupcake Een mooie en gezellige creatie uit een van Rudolph's afleveringen van "de jonge bakkers". Leuk om met kinderen te bakken Omschrijving ​ | bakkerij/ cupcakes/ 4 pers | ± 1u 25 min | 24Kitchen/ chef: Rudolph van Veen/ seizoen Jonge Bakker 2021...
Kersenflappen

Kersenflappen

Kersenflappen met banketbakkersroom Omschrijving ​ | bakkerij/ gebak/  10 stuks | ± 45  min | 24Kitchen. chef: Rudolph van Veen Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Banketbakkersroom 1  vanillestokje 250 ml melk 35 g suiker 2  eidooiers 1 el bloem Kersenvulling...
No-Bake-Cheesecake

No-Bake-Cheesecake

No Bake Cheesecake Heerlijk met verse aardbeien in een marinade van vlierbloesemsiroop Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ 8 pers | ± 20 min, 3 u wachten | 2022.04 – Allerhande Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 200 gr granola noten & pitten (je kan deze...
Stoombootslofjes

Stoombootslofjes

Stoombootslofjes een heerlijke variaties op de fruitslofjes Omschrijving | gebak/ goed voor ± 8 a 10 slofjes | ± 10 min voor het deeg/ ± 1 u koelen/ 20 min bakken | inspiratie gezien op fb, hier mijn draai aan gegeven Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Sloffendeeg...
Meringue’s

Meringue’s

De verschillende soorten meringue's De soorten meringue verschillen in zowel ingrediënten als bereiding en zijn afkomstig uit verschillende landen. Behoud voor een goed resultaat altijd de verhoudingen. Eén deel eiwit en twee delen suiker. Omschrijving | bakkerij/...