door webmaster | mrt 19, 2015 | Gebak, Bakkerij
Druiventaart met sinaasappelmarmelade Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ dessert/ 8 personen | minder dan 60 min | 2014.09.10 – Colruyt inspiratiefolder. Variatie voor elke dag Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 300 g witte druiven 100 g boter 3 eieren 1 rol bladerdeeg...
door webmaster | mrt 18, 2015 | Gebak, Bakkerij
Citroenvlaai Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ 8 pers | ongeveer 2 uur | 24Kitchen, Chef; Rudolph’s Bakery Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Vlaaideeg Citroenmarmelade Lemon curd 100 ml melk 2 el suiker 1 zakje gist 200 g bloem 30 g roomboter 1 eidooier 3 citroenen...
door webmaster | feb 27, 2015 | Gebak, Bakkerij, Desserts
Crumblecake met abrikozen en blauw bessen Omschrijving | Dessert/ 10 pers | 20 min + 45 min in de oven | 2017.07.16 – Colruyt inspiratiefolder, Barbeque elke keer anders Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 10 abrikozen 250 g blauwe bessen 200 g boter 150...
door webmaster | feb 15, 2015 | Gebak, Bakkerij
Ovenverse chocoladetaart met sinaasappel Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ 8 pers | 20 + 35 min | 2014.04.23 – Colruyt inspiratiefolder; een geslaagd feest Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 8 bolletjes vanilleroomijs 1 onbehandelde sinaasappel 85 g koude boter 3...
door webmaster | feb 2, 2015 | Gebak, Bakkerij
Kruimeldeeg zelf maken Zoet kruimeldeeg, basisrecept – bestemd voor zoete taarten. Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ basisrecept | 10 min + 30 min laten rusten | Libelle, jaargang en nr ? Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 270 g patisseriebloem 2 el suiker...
door webmaster | feb 2, 2015 | Gebak, Bakkerij
Frisse citroentaart Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ 8 pers | 40 min + 35 min in de oven + 4 uur afkoelen | Libelle, jaargang en nr ? Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Voor de biscuit 6 eieren 180 gr suiker 120 gr bloem 60 gr maïszetmeel ½ klp geraspte citroenschil...